Інгредієнти
- 2 ст. л. желатину в порошку
- печериці
- 200 мл бульйону
- яйце – 1 шт
- 250 г свинячого сала
- 150 г шинки
- сіль
- 0,5 ч. л. насіння коріандру
- чорний перець горошком
- масло вершкове – 2 ст.л.
- 750 г курячих печінок і сердець
- лавровий лист (маленький)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Потроха ретельно промити під проточною водою, очистити від плівок. У печінок видалити жовчні протоки, у сердець зрізати верхню частину з судинами. Печінки покласти в каструлю, залити холодною водою, поставити на вогонь і довести до кипіння. Шумівкою зняти піну, зменшити вогонь, посолити, додати 1 лавровий лист, половину коріандру і варити під нещільно закритою кришкою 20 хв. За 10 хв. до готовності покласти половину чорного перцю горошком. Аналогічним чином окремо відварити серця з рештою лавровим листом, коріандром і чорним перцем протягом 40 хв. Вийняти нутрощі з бульйону. Бульйон процідити, зберегти. Крок 2 Печериці вимити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді 1 ст. л. вершкового масла, додати гриби, готувати, поки рідина повністю не випарується. Шинку і шпик нарізати дрібними кубиками. Крок 3 Потроха і шпик пропустити через м'ясорубку, додати гриби, шинку і яйце. Приправити сіллю і перцем за смаком. Ретельно перемішати. Крок 4 Духовку розігріти до 180 & # 186; С. Вогнетривку форму змастити маслом, викласти в неї фарш, закрити кришкою (або накрити фольгою). Запікати 1,5 ч. За 30 хв. до закінчення приготування зняти кришку або фольгу. Вийняти паштет з духовки, дати охолонути. Перекласти у форму трохи більшого розміру. Желатин розвести в 200 мл бульйону, влити в форму з паштетом. Поставити в холодильник на 2 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!