ПИРІГ З шинкою І брокколі

ПИРІГ з шинкою І Брокколі

Інгредієнти

для начинки:

  • молоко – 200 мл
  • інші спеції за смаком
  • цибуля червоний – 2 цибулини
  • сир тертий – 200 г
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • брокколі ( можна морожена) – 500 г
  • чорний перець – 0,5 ч. л.
  • варена шинка – 125 г
  • часник – 2 часточки
  • яйця – 3 шт.

для тіста:

  • молоко – 1 ст. л.
  • борошно – 250 г
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • або зробіть улюблене пісочне тісто за своїм рецептом – 400 г
  • масло вершкове кімнатної температури – 100 г
  • яйця – 1 шт.

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Змішати масло, яйце і молоко, додати змішану з сіллю борошно і замісити еластичне тісто. Викласти його у форму діаметром 26 см, попередньо змащену маслом. Брокколі розібрати на суцвіття і бланшувати в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Порізати шинку шматочками, цибулю півкільцями, змішати з брокколі і викласти на дно пирога. Молоко підігріти і додати в нього сир, ретельно розмішати і злегка остудити. Яйця злегка збити і додати в молочну суміш, приправити спеціями за смаком і вилити в пиріг. Випікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин. Пиріг в оригіналі робиться з олениною, але так як її важко знайти, то її можна прекрасно замінити шинкою. Замінювати ковбасою або сосисками, мені здається, не варто. Цибулі та часнику я поклала по 1 штуці, так як мій дитина не дуже їх любить.

0/5 (0 Reviews)