Пироги з такою & quot; бойовий комплектування & quot; – смажений м'ясний фарш, яйця, сир Чеддер – підійдуть самим голодним. Ситно на 150 відсотків!
Інгредієнти
- фарш зі свинини і яловичини – 700 г
- майонез – 1 ст. л.
- сир Чеддер – 100 г
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 3 ст. л.
- базилік – 4 гілочки
- листкове бездріжджове тісто – 400 г
- часник – 3 зубчики
- пір'я зеленої цибулі – 5 шт.
- яйце куряче – 1 шт.
- варені перепелині яйця – 18 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Ріпчасту цибулю очистити, зелений вимити й обсушити. Ріпчасту цибулю подрібнити, зелений – нарізати тонкими кільцями. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати фарш і зелену цибулю, готувати, розминаючи грудки ложкою і помішуючи, 10-12 хв. Посолити і поперчити за смаком. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2
Сир натерти на крупній тертці. Часник очистити і роздавити. Базилік промити і подрібнити. Обсмажений фарш збити в блендері до однорідної маси і змішати з часником, базиліком, сиром і майонезом. Крок 3
Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розкачати на присипаному борошном столі в тонкий пласт. Крок 4
Нарізати тісто квадратами 13х13 см. Крок 5
У середину кожного квадрата покласти по 2 ст. л. приготовленої начинки, зверху – по 2 перепелиних яйця. Крок 6
Розігріти духовку до 190 & deg; C. З'єднати протилежні кінці квадратів так, щоб вийшли конверти. Викласти їх на змащене маслом деко і змастити злегка збитим яйцем. Випікати 25 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!