ПИРОЖКИ конвертик З СЮРПРИЗОМ

Пироги з такою & quot; бойовий комплектування & quot; – смажений м'ясний фарш, яйця, сир Чеддер – підійдуть самим голодним. Ситно на 150 відсотків!

ПИРОЖКИ конвертик з СЮРПРИЗОМ

Інгредієнти

  • фарш зі свинини і яловичини – 700 г
  • майонез – 1 ст. л.
  • сир Чеддер – 100 г
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля – 1 шт.

  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • базилік – 4 гілочки
  • листкове бездріжджове тісто – 400 г
  • часник – 3 зубчики
  • пір'я зеленої цибулі – 5 шт.
  • яйце куряче – 1 шт.
  • варені перепелині яйця – 18 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПИРОЖКИ конвертик З СЮРПРИЗОМ

Ріпчасту цибулю очистити, зелений вимити й обсушити. Ріпчасту цибулю подрібнити, зелений – нарізати тонкими кільцями. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати фарш і зелену цибулю, готувати, розминаючи грудки ложкою і помішуючи, 10-12 хв. Посолити і поперчити за смаком. Зняти з вогню і дати охолонути. Крок 2

ПИРОЖКИ конвертик З СЮРПРИЗОМ

Сир натерти на крупній тертці. Часник очистити і роздавити. Базилік промити і подрібнити. Обсмажений фарш збити в блендері до однорідної маси і змішати з часником, базиліком, сиром і майонезом. Крок 3

ПИРОЖКИ конвертик З СЮРПРИЗОМ

Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розкачати на присипаному борошном столі в тонкий пласт. Крок 4

ПИРОЖКИ конвертик З СЮРПРИЗОМ

Нарізати тісто квадратами 13х13 см. Крок 5

ПИРОЖКИ конвертики з СЮРПРИЗОМ

У середину кожного квадрата покласти по 2 ст. л. приготовленої начинки, зверху – по 2 перепелиних яйця. Крок 6

ПИРОЖКИ конвертик З СЮРПРИЗОМ

Розігріти духовку до 190 & deg; C. З'єднати протилежні кінці квадратів так, щоб вийшли конверти. Викласти їх на змащене маслом деко і змастити злегка збитим яйцем. Випікати 25 хв.

0/5 (0 Reviews)