Дуже смачний густий і ситної суп!
Кращі народні рецепти . Супи x Інгредієнти
- морква велика – 1 шт.
- соус соєвий – 1 ст. л.
- сіль дрібна морська – за смаком
- перець, сіль – за смаком
- кінза – 1 пучок
- баклажан
- цибуля великий – 1 шт.
- яловичина (фарш) – 200 г
- великі помідори – 3 шт.
- часник молодий – 3 зубчики
- оливкова олія для обсмажування
- сметана для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> картопля середній – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
На оливковій олії обсмажити дрібно порізаний часник і цибулю півкільцями. Далі обсмажити фарш, закривши сковороду кришкою. Підготувати інші овочі: баклажан і моркву порізати кубиками, томати – кружальцями. Одночасно додати в фарш баклажан і моркву, посолити, поперчити і тушкувати протягом 5 хвилин. Після додати томати і дрібно нарізану кінзу. Для того, щоб заправка добре протушкувати, додати трохи води і соєвий соус. Залишити нудитися під кришкою на 7 хвилин. Тим часом відварити картоплю до готовності і потовкти його до стану пюре. Після того, як овочі та м'ясо готові, з'єднати всі в каструлі і дати настоятися 10-15 хвилин. Розлити суп по тарілках, посипати зеленню і заправити сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!