Свинина може бути дуже ніжною на смак, особливо приготована разом з & nbsp; ароматними овочами. А & nbsp; якщо є без хліба і & nbsp; картоплі & nbsp; & ndash; навіть не погладшаєш!
Інгредієнти
- 600 г м'якоті свинячої шийки
- 1 великий корінь селери
- 4 зелених кисло-солодких яблука
- 1-2 великі цибулини
- 4 см свіжого кореня імбиру
- 2 ч. л. меду
- топлене масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
М'ясо наріжте кубиками зі стороною 2 см. Посоліть, поперчіть, залиште, поки готується все інше. Крок 2
Селера очистіть від шкірки, виріжте все жорсткі місця, наріжте м'якоть кубиками зі стороною 1,5 см. Крок 3
Очистіть і дуже дрібними кубиками наріжте цибулю і імбир. У великій каструлі з товстим дном розігрійте масло, порціями обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Готове м'ясо перекладайте на тарілку. Крок 4
Коли все м'ясо обсмажене, додайте, якщо потрібно, в каструлю ще масла, покладіть цибулю і імбир, обсмажуйте 5 хв. Крок 5
Додайте селеру, обсмажуйте, помішуючи, ще 5 хв. Поверніть в каструлю все м'ясо, влийте приблизно 150 мл води, змішаної з медом, доведіть до кипіння, закрийте кришкою і млоїте на слабкому вогні 35 хв. Крок 6
Очистіть яблука і наріжте кубиками зі стороною 3 см. Покладіть яблука до м'яса, трохи додайте вогонь, закрийте кришкою і готуйте 10 хв. Зніміть з вогню, приправити сіллю і перцем, дайте настоятися під кришкою 10 хв. і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!