Інгредієнти
- свинина (шия) – 1200 г
- суміш перців – 1 ст. л.
- сіль – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Запікати будемо в рукаві. Свинину вимити, висушити паперовим рушником. Змішати сіль з перцем і натерти цією сумішшю все боки і краю свинини. Покласти в рукав, зробити в ньому зверху кілька проколів. Поставити на 15 хвилин в духовку на 220 ° C, потім зменшити до 180 ° C З і запікати 2 години. Господині на замітку
Якщо хочете більш підсмажену кірочку, за 10 хвилин до кінця готування розріжте верх рукава.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!