СПРІНГ-РОЛИ З крабів і СВИНИНОЮ

При любові нашого населення до млинців це блюдо & nbsp; не може залишити байдужим нікого. Хрустке тісто, ніжна і дуже свіжа начинка & ndash; та ще & nbsp; і елегантно як виглядають!

Інгредієнти

  • 30 готових млинчиків з рисового паперу
  • 200 г жирної м'якоті свинячої лопатки
  • 100 г готового крабового м'яса
  • 10 г сушених чорних китайських грибів
  • 1 велика морквина
  • 2-3 листків пекінської капусти
  • 1 яйце
  • 1 жовток
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • сіль
  • масло для фритюру

Для соусу

  • 2/3 склянки світлого соєвого соусу
  • 1-2 ст. л. кунжутного масла
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 1/3 гострого червоного перчика чилі
  • 4 пера зеленої цибулі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для соусу подрібніть зелену цибулю, імбир і чілі, змішайте з іншими інгредієнтами, дайте настоятися 1-2 ч. Крок 2 Залийте гриби великою кількістю теплої води на 20 хв. Потім відкиньте на друшляк, видаліть жорсткі ніжки, наріжте капелюшки тонкими смужками. Часник і імбир подрібніть. Крок 3 Морква і пекінську капусту наріжте дуже тонкими смужками. Розігрійте в воке 2 ст. л. масла, покладіть імбир і часник, смажте на сильному вогні 10 сек., додайте моркву і капусту, готуйте, постійно помішуючи, 2-3 хв. Зніміть з вогню, повністю остудіть. Крок 4 Свинину подрібніть в комбайні або м'ясорубці, крабове м'ясо розберіть на невеликі шматочки. Змішайте свинину, крабове м'ясо, овочі і злегка збите яйце. Приправте сіллю. Крок 5

СПРІНГ-РОЛИ з крабами І СВИНИНОЮ

У велику глибоку тарілку налийте гарячу воду. Покладіть рисовий млинець в воду до розм'якшення, на 30-50 сек. Вийміть, розташуйте перед собою. Покладіть приблизно 1,5 ст. л. начинки в 1 см від краю млинчика в формі довгого горизонтально розташованого прямокутника. Загорніть лівий і правий краї млинчика поверх начинки, потім скачайте млинець рулетом. Щоб млинець щільно закрився, його вільний край потрібно трохи змастити збовтати з водою жовтком. Готові млинці викладайте на решітку і накривайте плівкою. Крок 6 Розігрійте в воке масло для фритюру до 160-170 ° С. Обсмажуйте спринг-роли невеликими порціями до золотисто-коричневого кольору, не даючи їм стикатися під час смаження, 5-6 хв. Готові спринг-роли викладайте на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Подавайте гарячими з соусом. До речі

Рисові млинці продаються в азіатських відділах великих супермаркетів & nbsp; і на азіатських ринках. Спрінг-роли можна приготувати (зібрати, але не смажити) сильно заздалегідь & ndash; навіть за місяць (!) і заморозити, загорнувши в плівку. Розморожувати їх потрібно потім в холодильнику, на найхолоднішою полиці, а перед & nbsp; спекотної обсушити паперовими рушниками.

0/5 (0 Reviews)