При любові нашого населення до млинців це блюдо & nbsp; не може залишити байдужим нікого. Хрустке тісто, ніжна і дуже свіжа начинка & ndash; та ще & nbsp; і елегантно як виглядають!
Інгредієнти
- 30 готових млинчиків з рисового паперу
- 200 г жирної м'якоті свинячої лопатки
- 100 г готового крабового м'яса
- 10 г сушених чорних китайських грибів
- 1 велика морквина
- 2-3 листків пекінської капусти
- 1 яйце
- 1 жовток
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- сіль
- масло для фритюру
Для соусу
- 2/3 склянки світлого соєвого соусу
- 1-2 ст. л. кунжутного масла
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 1/3 гострого червоного перчика чилі
- 4 пера зеленої цибулі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу подрібніть зелену цибулю, імбир і чілі, змішайте з іншими інгредієнтами, дайте настоятися 1-2 ч. Крок 2 Залийте гриби великою кількістю теплої води на 20 хв. Потім відкиньте на друшляк, видаліть жорсткі ніжки, наріжте капелюшки тонкими смужками. Часник і імбир подрібніть. Крок 3 Морква і пекінську капусту наріжте дуже тонкими смужками. Розігрійте в воке 2 ст. л. масла, покладіть імбир і часник, смажте на сильному вогні 10 сек., додайте моркву і капусту, готуйте, постійно помішуючи, 2-3 хв. Зніміть з вогню, повністю остудіть. Крок 4 Свинину подрібніть в комбайні або м'ясорубці, крабове м'ясо розберіть на невеликі шматочки. Змішайте свинину, крабове м'ясо, овочі і злегка збите яйце. Приправте сіллю. Крок 5
У велику глибоку тарілку налийте гарячу воду. Покладіть рисовий млинець в воду до розм'якшення, на 30-50 сек. Вийміть, розташуйте перед собою. Покладіть приблизно 1,5 ст. л. начинки в 1 см від краю млинчика в формі довгого горизонтально розташованого прямокутника. Загорніть лівий і правий краї млинчика поверх начинки, потім скачайте млинець рулетом. Щоб млинець щільно закрився, його вільний край потрібно трохи змастити збовтати з водою жовтком. Готові млинці викладайте на решітку і накривайте плівкою. Крок 6 Розігрійте в воке масло для фритюру до 160-170 ° С. Обсмажуйте спринг-роли невеликими порціями до золотисто-коричневого кольору, не даючи їм стикатися під час смаження, 5-6 хв. Готові спринг-роли викладайте на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Подавайте гарячими з соусом. До речі
Рисові млинці продаються в азіатських відділах великих супермаркетів & nbsp; і на азіатських ринках. Спрінг-роли можна приготувати (зібрати, але не смажити) сильно заздалегідь & ndash; навіть за місяць (!) і заморозити, загорнувши в плівку. Розморожувати їх потрібно потім в холодильнику, на найхолоднішою полиці, а перед & nbsp; спекотної обсушити паперовими рушниками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!