СВИНИНА З ГРИБАМИ І зеленим цибулею

СВИНИНА З ГРИБАМИ І зеленим цибулею

Інгредієнти

  • 1 кг свинячої шийки
  • 1,5 кг різних культивованих грибів (печериці, гливи, шиітаке)
  • 4 см свіжого кореня імбиру
  • 6 зубчиків часнику
  • 1 великий пучок зеленої цибулі
  • 3 ст. л. устричного соусу
  • кукурудзяний крохмаль
  • рослинне масло для фритюру
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку з грилем до максимуму. Видаліть у грибів жорсткі ніжки, капелюшки розріжте на 2 частини. Викладіть гриби в деко, збризніть маслом і поперчити-ті. Поставте в верхню третину духовки на 10 хв. За цей час 1-2 рази перемішайте. Крок 2 Наріжте свинину кубиками зі стороною 2 см. Змішайте крохмаль з сіллю і перцем, обваляйте шматочки з усіх боків. Розігрійте в воке масло для фритюру і порціями обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Викладіть на паперові рушники. Крок 3 Злийте з вока масло, залишивши 2 ст. л. Білу частину зеленої цибулі наріжте дрібно, зелену – навскоси по 2 см. Очистіть імбир і часник, наріжте кубиками зі стороною 3-4 мм. Покладіть в масло разом з білою частиною цибулі, обсмажте, 30 сек. Крок 4 Додайте гриби, м'ясо і устричний соус, готуйте на сильному вогні, перемішуючи, 2 хв. Всипте зелена цибуля, перемішайте і подавайте. До речі

Найпростіший азіатський рецепт вимагає & nbsp; дуже якісних & nbsp; продуктів, особливо & nbsp; м'яса. Переконайтеся в тому, & nbsp; що свинину ніколи & nbsp, не заморожували: поверхня м'яса повинна & nbsp; бути сухою, рівномірно & nbsp; пофарбованої. Якщо м'ясо & nbsp; лисніє & ndash; воно або накачані сольовим розчином, або розморожені.

0/5 (0 Reviews)