Соковите і ароматне м'ясо! Ягоди ялівцю надають м'ясу неповторний смак !! На гарнір рекомендую подати кабачки-гриль.
Всі на пікнік x Інгредієнти
- свинина нежирна 600 г
- ягоди ялівцю 3 шт.
- розмарин 1 ч.л.
- кмин 1 ч.л.
- олія оливкова 1 ст.л.
- сіль 1 щіпка (і)
- перець чилі мелений 1 щіпка (і)
- кабачки молоді 2 шт.
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
М'ясо помити і обсушити паперовим рушником. Нарізати на тонкі скибочки і добре відбити. Крок 2
Змішати розмарин, кмин, сіль, перець чилі і ягоди ялівцю. Потовкти. Крок 3
цією сумішшю натерти м'ясо. Я кожен шматочок розрізала ще на половину в довжину. Крок 4
Згорнути кожну скибочку у вигляді равлика, закріпити шпажкою і змастити зверху оливковою олією. Дати хвилин 20 полежати-промаринуватися. Крок 5
Обсмажити на грилі протягом 10-15 хвилин до хрусткої скоринки. Одночасно з м'ясом обсмажити колечка молодих кабачків. Крок 6
Викласти на блюдо, посипати свіжим, подрібненим чорним перцем і петрушкою. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!