Равлики З свинини на грилі

Соковите і ароматне м'ясо! Ягоди ялівцю надають м'ясу неповторний смак !! На гарнір рекомендую подати кабачки-гриль.

равлики З свинини на грилі

 равлики З свинини на грилі

Всі на пікнік x Інгредієнти

  • свинина нежирна 600 г
  • ягоди ялівцю 3 шт.
  • розмарин 1 ч.л.
  • кмин 1 ч.л.
  • олія оливкова 1 ст.л.
  • сіль 1 щіпка (і)
  • перець чилі мелений 1 щіпка (і)
  • кабачки молоді 2 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 равлики З свинини на грилі

М'ясо помити і обсушити паперовим рушником. Нарізати на тонкі скибочки і добре відбити. Крок 2

равлики З свинини на грилі

Змішати розмарин, кмин, сіль, перець чилі і ягоди ялівцю. Потовкти. Крок 3

равлики З свинини на грилі

цією сумішшю натерти м'ясо. Я кожен шматочок розрізала ще на половину в довжину. Крок 4

равлики З свинини на грилі

Згорнути кожну скибочку у вигляді равлика, закріпити шпажкою і змастити зверху оливковою олією. Дати хвилин 20 полежати-промаринуватися. Крок 5

равлики З свинини на грилі

Обсмажити на грилі протягом 10-15 хвилин до хрусткої скоринки. Одночасно з м'ясом обсмажити колечка молодих кабачків. Крок 6

равлики З свинини на грилі

Викласти на блюдо, посипати свіжим, подрібненим чорним перцем і петрушкою. Смачного!

0/5 (0 Reviews)