М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Готується просто – просто гриб, просто філе, просто соус і просто гриль & hellip; ну ще не завадить хороша погода і настрій!

 М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Всі на пікнік x Інгредієнти

  • свинина – 600 г
  • яйце перепелине – 4 шт.
  • печериці – 4 шт.
  • соєвий соус – 50 мл
  • масло вершкове – 100 г
  • зелень – 1 пучок
  • цибуля білий – 2 шт.
  • часник
  • спеції для шашлику

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Дуже великі печериці (можна використовувати Портобело) очистити від шкірки з капелюшка і вирізати ніжку. Зелень і часник дрібно подрібнити, посолити, поперчити за смаком, з'єднати з м'яким вершковим маслом, вимішати до однорідності і заповнити на 2/3 капелюшок гриба. Перекласти в лоток, відправити в холодильник до застигання масла. Крок 2

М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

філейну частину очистити від плівок. Нарізати на товсті шматочки, придавити-розплющити пальцями. Крок 3

М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Цибулю подрібнити в блендері в кашку. Додати соєвий соус. Кожен шматочок м'яса довести до смаку приправами для м'яса від Форестер або будь-якими на ваш смак, залити цибульний-соєвим маринадом, залишити маринуватися на кілька годин в прохолодному місці. Крок 4

М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Розпалити вугілля, потрібен середній жар. На решітку викласти капелюшки грибів і мариновані шматочки м'яса. Як тільки м'ясо буде рум'яним, але ще сирим, а капелюшки грибів добре прогріються і масло почне танути, при цьому жар вугілля стане помітно слабкіше – зняти решітку з вогню. Крок 5

М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Кожну грибну капелюшок загорнути в лист фольги і опустити прямо на гаряче вугілля (верх залишити відкритим!). Крок 6

М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Як тільки масло почне кипіти – покласти свинячий медальйон прямо в капелюшок гриба. Так м'ясо залишиться дуже соковитим і гарячим, насититься грибними ароматами. Залишити на вугіллі хвилин на 10, при цьому жар від вугілля повинен бути слабким! Крок 7

М'ЯСО В ГРИБАХ на грилі

Для гурманів в грибну капелюшок можна розбити перепелине яйце – дуже смачно! Залишити на вугіллі до того часу, поки білок не зміцніє, а жовток залишиться рідким.

0/5 (0 Reviews)