Інгредієнти
- маринад – 160 г
- часник – 50 г
- масло рослинне – 15 г
- соус соєвий – 10 г
- свиняча рулька – 750 г
- аніс сухий – 3 г
- цедра – 3 г
- горілка пекінська – 15 г
- кури на бульйон – 10 г
- порошок рибний желатин – 40 г
- імбир свіжий тертий – 10 г
- цибуля зелена – 30 г
- молоко 3,2% – 300 мл
- сушений червоний перець – 10 г
- аджіномато – 10 г
- цукор/сіль – 2 г
- пак-чой – 30 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рульку відварити 8-10 хв. Очистити від шкіри і маринувати 2 години в маринаді.
Крок 2 Для маринаду: змішати курячий бульйон, аніс, молоко, імбир, рибний соус, цедру мандарина, часник, імбир, нарізану цибулю, соєвий соус, червоний перець, цукор сіль).
Крок 3 Рульку запекти до готовності, при подачі полити соусом з маринаду, прикрасити петрушкою і припущенной пак-чой при подачі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!