Свиняча рулька «Дунбея» в пряному соусі з пак-чой

Інгредієнти

  • маринад – 160 г
  • часник – 50 г
  • масло рослинне – 15 г
  • соус соєвий – 10 г
  • свиняча рулька – 750 г
  • аніс сухий – 3 г
  • цедра – 3 г
  • горілка пекінська – 15 г
  • кури на бульйон – 10 г
  • порошок рибний желатин – 40 г
  • імбир свіжий тертий – 10 г
  • цибуля зелена – 30 г
  • молоко 3,2% – 300 мл
  • сушений червоний перець – 10 г
  • аджіномато – 10 г
  • цукор/сіль – 2 г
  • пак-чой – 30 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Рульку відварити 8-10 хв. Очистити від шкіри і маринувати 2 години в маринаді.

Крок 2 Для маринаду: змішати курячий бульйон, аніс, молоко, імбир, рибний соус, цедру мандарина, часник, імбир, нарізану цибулю, соєвий соус, червоний перець, цукор сіль).

Крок 3 Рульку запекти до готовності, при подачі полити соусом з маринаду, прикрасити петрушкою і припущенной пак-чой при подачі.

0/5 (0 Reviews)