ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Домашня паста – чудова паличка-виручалочка. Хороша & nbsp; незалежно від сезону і з будь-якого приводу. А якщо вона і ще особливості форми, яка відрізняється від звичних форматів пасти, її будуть довго і просити приготувати ще й ще

 ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Інгредієнти

  • 300 г борошна
  • 120-150 мл доброї питної води
  • щіпка солі

Для рагу:

  • 500 г м'якоті свинини
  • 250 г лісових грибів
  • 1 середня цибулина
  • 1 черешок селери
  • 1 лавровий лист
  • 600 г рубаних помідорів у власному соку
  • 100 мл сухого червоного вина
  • 2-3 бутони гвоздики
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • винний оцет
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Нарізати м'ясо невеликими кубиками, прибрати всі плівки і сухожилля. Крок 2

ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Дрібно посікти цибулю і селеру. Розігріти в сковороді трохи олії, обсмажити цибулю і селеру, 5 хв. Потім додати нарізані на шматочки гриби, обсмажити, 5 хв. Крок 3

ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Додати м'ясо до овочів, обсмажити з усіх боків і влити вино. Додати лавровий лист, гвоздику і помідори разом з рідиною, посолити, поперчити і тушкувати на мінімальному вогні 1,5 ч. За необхідності підливати потроху воду. Крок 4

ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Поки готується рагу, замісити досить круте тісто з просіяного борошна з дрібкою солі, додаючи питну воду в кілька прийомів. Тісто має бути еластичним. Загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 30-60 хв. Крок 5

ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Потім, відрізаючи від тесту невеликі шматочки, розкачати їх руками в тонкі не надто довгі «мотузочки». Покласти на мотузочку вязальную спицю під кутом 45 ° і прокатати їх разом долонею, злегка натискаючи руками. Спицю видалити. Вийде досить плоска спіралька. Сформувати таким чином інші спіральки. Крок 6

ДОМАШНЯ ПАСТА З м'ясним рагу

Викласти пасту на піднос, посипаний борошном. Пріпиліть пасту борошном. Дати трохи підсохнути, потім зварити у великій кількості підсоленої води, 3-4 хв., Відкинути на друшляк, перекласти в каструлю з рагу, перемішати і відразу ж подавати.

0/5 (0 Reviews)