Домашня паста – чудова паличка-виручалочка. Хороша & nbsp; незалежно від сезону і з будь-якого приводу. А якщо вона і ще особливості форми, яка відрізняється від звичних форматів пасти, її будуть довго і просити приготувати ще й ще
Інгредієнти
- 300 г борошна
- 120-150 мл доброї питної води
- щіпка солі
Для рагу:
- 500 г м'якоті свинини
- 250 г лісових грибів
- 1 середня цибулина
- 1 черешок селери
- 1 лавровий лист
- 600 г рубаних помідорів у власному соку
- 100 мл сухого червоного вина
- 2-3 бутони гвоздики
- оливкова олія «екстра вірджин»
- винний оцет
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати м'ясо невеликими кубиками, прибрати всі плівки і сухожилля. Крок 2
Дрібно посікти цибулю і селеру. Розігріти в сковороді трохи олії, обсмажити цибулю і селеру, 5 хв. Потім додати нарізані на шматочки гриби, обсмажити, 5 хв. Крок 3
Додати м'ясо до овочів, обсмажити з усіх боків і влити вино. Додати лавровий лист, гвоздику і помідори разом з рідиною, посолити, поперчити і тушкувати на мінімальному вогні 1,5 ч. За необхідності підливати потроху воду. Крок 4
Поки готується рагу, замісити досить круте тісто з просіяного борошна з дрібкою солі, додаючи питну воду в кілька прийомів. Тісто має бути еластичним. Загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 30-60 хв. Крок 5
Потім, відрізаючи від тесту невеликі шматочки, розкачати їх руками в тонкі не надто довгі «мотузочки». Покласти на мотузочку вязальную спицю під кутом 45 ° і прокатати їх разом долонею, злегка натискаючи руками. Спицю видалити. Вийде досить плоска спіралька. Сформувати таким чином інші спіральки. Крок 6
Викласти пасту на піднос, посипаний борошном. Пріпиліть пасту борошном. Дати трохи підсохнути, потім зварити у великій кількості підсоленої води, 3-4 хв., Відкинути на друшляк, перекласти в каструлю з рагу, перемішати і відразу ж подавати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!