СВИНИНА З брокколі ВОК

Попередньо замаринована в соєвому соусі і кунжутному маслі свинина дуже швидко обсмажується в воке з овочами, при такому способі приготування продукти зберігають свої корисні властивості.

 СВИНИНА З брокколі ВОК

Рецепти здорових, корисних страв x Інгредієнти

  • свиняча вирізка – 300 г
  • соєвий соус – 2 ст.л.
  • масло кунжутне – 1 ч.л.
  • капуста пекінська – 500 г
  • часник – 2 зуб.
  • перець чилі – 1/2 шт.
  • імбир – 2 см
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • брокколі (можна з/м) – 200 г
  • масло оливкове – 2 ст.л.
  • кунжут, зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА З брокколі ВОК

Капусту нашаткувати, цибуля, часник і чилі дрібно нарізати, імбир натерти на дрібній тертці. М'ясо нарізати тонкою соломкою і замаринувати в соєвому соусі і кунжутному маслі на 10 хвилин. Крок 2

СВИНИНА З брокколі ВОК

Вок нагріти, хлюпнути трохи масла і обсмажити м'ясо в декілька заходів. Смажити потрібно недовго, постійно помішуючи. М'ясо вийняти з сковороди. У вок покласти цибулю, часник, чилі і імбир. Обсмажувати 1 хвилину, помішуючи. Додати брокколі. Крок 3

СВИНИНА З брокколі ВОК

Додати капусту, смажити ще 3-4 хвилини. Покласти м'ясо, перемішати, зняти з вогню, дати постояти 4-5 хвилин. Посолити, поперчити за необхідності. Крок 4

СВИНИНА З брокколі ВОК

Готову страву посипати кунжутом і зеленню. Смачного! Корисна порада

В воке все готується дуже швидко, тому всі інгредієнти потрібно підготувати заздалегідь.

Господині на замітку

Якщо ви не часто використовуєте імбир, то можна його заморозити і діставати по мірі необхідності. Потрібно просто відразу нарізати його невеликими шматочками і скласти в пакет, прибрати в морозилку, а за 10 хвилин до приготування дістати.

0/5 (0 Reviews)