Попередньо замаринована в соєвому соусі і кунжутному маслі свинина дуже швидко обсмажується в воке з овочами, при такому способі приготування продукти зберігають свої корисні властивості.
Рецепти здорових, корисних страв x Інгредієнти
- свиняча вирізка – 300 г
- соєвий соус – 2 ст.л.
- масло кунжутне – 1 ч.л.
- капуста пекінська – 500 г
- часник – 2 зуб.
- перець чилі – 1/2 шт.
- імбир – 2 см
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- брокколі (можна з/м) – 200 г
- масло оливкове – 2 ст.л.
- кунжут, зелень для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Капусту нашаткувати, цибуля, часник і чилі дрібно нарізати, імбир натерти на дрібній тертці. М'ясо нарізати тонкою соломкою і замаринувати в соєвому соусі і кунжутному маслі на 10 хвилин. Крок 2
Вок нагріти, хлюпнути трохи масла і обсмажити м'ясо в декілька заходів. Смажити потрібно недовго, постійно помішуючи. М'ясо вийняти з сковороди. У вок покласти цибулю, часник, чилі і імбир. Обсмажувати 1 хвилину, помішуючи. Додати брокколі. Крок 3
Додати капусту, смажити ще 3-4 хвилини. Покласти м'ясо, перемішати, зняти з вогню, дати постояти 4-5 хвилин. Посолити, поперчити за необхідності. Крок 4
Готову страву посипати кунжутом і зеленню. Смачного! Корисна порада
В воке все готується дуже швидко, тому всі інгредієнти потрібно підготувати заздалегідь.
Господині на заміткуЯкщо ви не часто використовуєте імбир, то можна його заморозити і діставати по мірі необхідності. Потрібно просто відразу нарізати його невеликими шматочками і скласти в пакет, прибрати в морозилку, а за 10 хвилин до приготування дістати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!