Цікава на вигляд і досить дієтична запеканочку, соковита за рахунок соку від моркви та шпинату. Таку запіканку ідеально доповнити яким-небудь вершковим соусом або соусом бешамель
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш курячий 700 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- морква 1 шт.
- шпинат свіжий 1 пучок (а)
- вершки 10-20% 4 ст.л.
- сіль (за смаком) 1 ч.л.
- перець чорний мелений 1 щіпка (і)
- рослинне масло 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
лук очистити, нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Крок 2
Морква очистити і натерти на дрібній тертці. Шпинат промити, осушити і нарізати. Крок 3
куряче філе вимити, осушити паперовими рушниками. Приготувати фарш з курячого філе з смаженою цибулею. Приправити фарш сіллю і перцем, додати вершки, перемішати і розділити фарш на три рівні частини. Крок 4 Помістити в блендер частина фаршу і морква. Прокрутити разом, щоб маса стала однорідною. Так само вчинити з другою частиною фаршу і шпинатом. Форму для випічки змастити олією. Викласти рівномірно шар фаршу зі шпинатом. Потім викласти шар фаршу без добавок. І останнім шаром викласти фарш з морквою. Крок 5
Поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку і запікати 30-40 хвилин при 190 градусах. Потім вийняти форму з духовки, трохи остудити, і дістати запіканку. Смачна і соковита запіканка з курячого фаршу готова!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!