Котлети люблять у всіх російських сім'ях, але чомусь рубані котлети готують не так часто, як прокручені через м'ясорубку. А дарма! Ці котлети мають приємну консистенцію і дуже ніжний смак!
Інгредієнти
- свинина 800 г
- яйця 2 шт.
- борошно 2 ст.л.
- майонез 5 ст.л.
- спеції
- сіль
- масло рослинне для смаження
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину дуже дрібно порубати ножем і перекласти в миску. Посолити і додати улюблені спеції. Крок 2
Приправити майонезом і перемішати. Закрити плівкою миску і поставити в холодильник на 6 годин. Крок 3
За закінчення часу дістати фарш з холодильника, вбити яйця і всипати борошно, перемішати. Крок 4
Сформувати котлети круглої форми і обсмажити на рослинному маслі з двох боків до утворення красивою скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!