САТЕЙ (шашлички по-малайські)

Кухня Південно-Східної Азії проста, але дуже вишукана. Певне уявлення про неї можна отримати, побувавши в тайському ресторані. Але ми пропонуємо більш цікавий варіант & ndash; самим втілити в життя цей швидкий рецепт в сінгапурському стилі.

 САТЕЙ (шашлички по-малайські)

 САТЕЙ (шашлички по-малайські)

Інгредієнти

  • свіжі огірки
  • 300 г готового рису
  • 800 г філе яловичини,
  • 300 г соєвого соусу
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 800 г курки або риби
  • 100 г меду
  • 50 г свіжого імбиру

Покроковий рецепт приготування

Філе нарізати дрібними шматочками, маринувати з дрібно порубаним імбиром, соєвим соусом і медом 15 хвилин. Нанизати шматочки філе на дерев'яні палички, обсмажити шашлик з усіх боків в розпеченому грилі. Цибулю порізати тонкими кільцями. Подати сатей з рисом і огірками, нарізаними на невеликі квадратні шматочки, прикрасити кільцями цибулі.

0/5 (0 Reviews)