Кухня Південно-Східної Азії проста, але дуже вишукана. Певне уявлення про неї можна отримати, побувавши в тайському ресторані. Але ми пропонуємо більш цікавий варіант & ndash; самим втілити в життя цей швидкий рецепт в сінгапурському стилі.
Інгредієнти
- свіжі огірки
- 300 г готового рису
- 800 г філе яловичини,
- 300 г соєвого соусу
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 800 г курки або риби
- 100 г меду
- 50 г свіжого імбиру
Покроковий рецепт приготування
Філе нарізати дрібними шматочками, маринувати з дрібно порубаним імбиром, соєвим соусом і медом 15 хвилин. Нанизати шматочки філе на дерев'яні палички, обсмажити шашлик з усіх боків в розпеченому грилі. Цибулю порізати тонкими кільцями. Подати сатей з рисом і огірками, нарізаними на невеликі квадратні шматочки, прикрасити кільцями цибулі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!