Рулет З СВИНЯЧИЙ ВИРІЗКИ

Рулет З СВИНЯЧИЙ ВИРІЗКИ

Інгредієнти

  • морква – 1 шт.
  • шпик – 50 г
  • лавровий лист мелений
  • чорнослив – 100 г
  • вирізка свиняча – 200 г
  • часник – 1 зубчик
  • петрушка – 1 пучок
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль
  • гірчиця – 1 ч. л.
  • сік лимонний – 1 ст. л.
  • масло вершкове – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

М'ясо відбити. Посолити, поперчити, скропити лимонним соком, обмазати гірчицею. Шпик, часник і моркву порізати і викласти на м'ясо. Додати петрушку, лавровий лист і згорнути рулетом. Закріпити зубочистками і обсмажити на повільному вогні. Потім довести до готовності в духовці при 150 градусах, 10 хв. У маслі, що залишилося від смаження, обсмажити чорнослив, додати цукор. Викласти на тарілку разом з рулетами. Прикрасити зеленню.

0/5 (0 Reviews)