Інгредієнти
- морква – 1 шт.
- шпик – 50 г
- лавровий лист мелений
- чорнослив – 100 г
- вирізка свиняча – 200 г
- часник – 1 зубчик
- петрушка – 1 пучок
- цукор – 1 ч. л.
- сіль
- гірчиця – 1 ч. л.
- сік лимонний – 1 ст. л.
- масло вершкове – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
М'ясо відбити. Посолити, поперчити, скропити лимонним соком, обмазати гірчицею. Шпик, часник і моркву порізати і викласти на м'ясо. Додати петрушку, лавровий лист і згорнути рулетом. Закріпити зубочистками і обсмажити на повільному вогні. Потім довести до готовності в духовці при 150 градусах, 10 хв. У маслі, що залишилося від смаження, обсмажити чорнослив, додати цукор. Викласти на тарілку разом з рулетами. Прикрасити зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!