СВИНИНА з овочами в пряних соусі

СВИНИНА з овочами в пряних соусі

Інгредієнти

  • помідори черрі – 150 г
  • кунжут (насіння) – 1 ст. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • спаржа зелена – 200 г
  • мелений чорний перець
  • нежирна свинина – 500 г
  • середній стебло цибулі-порею (біла частина) – 3 см
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> соус соєвий – 2 ст. л.

  • вино біле сухе – 100 мл
  • мед – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину порізати на довгі, середньої товщини брусочки. Грубі кінці стебел спаржі почистити ножем для чищення овочів, стебла залити окропом, готувати 1 хв., Відкинути на друшляк. Помідори розрізати на половинки, порей нарізати тонкими кільцями. Обсмажити м'ясо в рослинному маслі на сильному вогні, помішуючи, до золотистої скоринки. Крок 2 Потім влити вино, зменшити вогонь до невеликого, готувати, поки рідина не випарується на 2/3. Додати соєвий соус. Через 10 хв. покласти спаржу, через 2 хв. – помідори; готувати ще 5 хв. Крок 3 При подачі посипати кунжутом, перцем, цибулею-пореєм, полити соусом з сковорідки.

0/5 (0 Reviews)