Інгредієнти
- помідори черрі – 150 г
- кунжут (насіння) – 1 ст. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- спаржа зелена – 200 г
- мелений чорний перець
- нежирна свинина – 500 г
- середній стебло цибулі-порею (біла частина) – 3 см
- вино біле сухе – 100 мл
- мед – 1 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> соус соєвий – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину порізати на довгі, середньої товщини брусочки. Грубі кінці стебел спаржі почистити ножем для чищення овочів, стебла залити окропом, готувати 1 хв., Відкинути на друшляк. Помідори розрізати на половинки, порей нарізати тонкими кільцями. Обсмажити м'ясо в рослинному маслі на сильному вогні, помішуючи, до золотистої скоринки. Крок 2 Потім влити вино, зменшити вогонь до невеликого, готувати, поки рідина не випарується на 2/3. Додати соєвий соус. Через 10 хв. покласти спаржу, через 2 хв. – помідори; готувати ще 5 хв. Крок 3 При подачі посипати кунжутом, перцем, цибулею-пореєм, полити соусом з сковорідки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!