РУЛЕТИ з чорносливом

РУЛЕТИ з чорносливом

Інгредієнти

  • 700 г свинячого філе
  • 200 г чорносливу без кісточок
  • 150 г бекону, нарізаного смужками
  • 2 склянки сухого червоного вина
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • сіль, чорний мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

РУЛЕТИ з чорносливом

Свинину нарізати тонкими довгими смужками, відбити, посолити і поперчити. Чорнослив нарізати невеликими шматочками. Викласти чорнослив на кожен шматок свинини і згорнути в рулет. Крок 2

Обернути кожен рулет смужкою бекону і закріпити дерев'яними зубочистками. Укласти в миску, залити вином, накрити кришкою і прибрати на ніч у холодильник. На наступний день вино злити. Розігріти духовку до 190 ° С. Форму для запікання змастити маслом, покласти рулети і запікати 35-40 хв., Час від часу перевертаючи.

0/5 (0 Reviews)