Інгредієнти
- 2 кг безкісткової свинини
- 250 мл червоного сухого вина
- 2 ст.л. меду
- по 0,5 ч.л. меленої кориці і паприки
- сіль
- Для соусу:
- 100 мл червоного сухого вина
- 500 г свіжої або замороженої журавлини
- 0,5 склянки цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Вино перелити в невелику миску, покласти мед і ретельно розмішати. Додати натертий на дрібній тертці імбир, корицю, паприку і сіль. М'ясо обмазати з усіх боків вийшов маринадом, покласти на решітку, що стоїть на деку. Помістити в розігріту до 220 ° С духовку на 10 хвилин. Зменшити температуру до 160 С, накрити м'ясо фольгою і запікати 2 години. За 30 хвилин до готовності зняти фольгу. Готове м'ясо накрити фольгою і дати настоятися 15 хвилин. Крок 2 В цей час приготувати соус. З листа злити в сотейник виділився з м'яса сік. Додати вино і поставити на середній вогонь. Готувати, поки обсяг соусу не зменшиться на третину. Крок 3 Журавлину вимити. Половину подрібнити в блендері з цукром до однорідності. Додати в соус із журавлини пюре і залишилися ягоди, перемішати, зняти з вогню. М'ясо нарізати і подати з соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!