СВИНЯЧИЙ Рулет ФАРШИРОВАНИЙ айвою

СВИНЯЧИЙ Рулет ФАРШИРОВАНИЙ айвою

Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти

  • лопатка свиняча – 800 г
  • айва – 1 шт.
  • сир сирний – 50 г
  • бекон варено-копчений – 150 г
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • кленовий сироп – 2 ст. л.
  • чебрець сушений – щіпка
  • сухий червоний гострий перець – щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Лопатку розрізати на кілька великих шматків з цільного м'яса шириною в 1,5-2 см., повинні вийти величезні відбивні. Посолити, посипати чебрецем, хотоша відбити і прибрати в холодильник на 30 хв. Крок 2 Айви помити, розділити на 4 частини, вирізати серцевину, очистити від шкірки. Нарізати тонкими пластинками не більш, ніж в 0,5 см. Крок 3 Змішуємо соєвий соус і кленовий сироп. На добре розігріту сковороду додати соняшникову олію і викласти айву. Посипаємо червоним перцем. Обсмажуємо айву на сильному вогні з обох боків до рум'яної скоринки. Заливаємо сумішшю з соєвого соусу і кленового сиропу. Тушкуємо 1 хвилину і прибираємо з вогню. Крок 4 Застеляємо стіл фолгой, поверх викладаємо бекон, поверх укладаємо “відбивні” з лопатки. По всій поверхню м'яса намазуємо тонкий шар сирного сиру. Зверху укладаємо підсмажений айву. Звертаємо в рулет. Крок 5 Ставимо в духовку розігріту до 180 ° C, запікаємо 35 хвилин. Подавати можна як в гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

0/5 (0 Reviews)