Ці рулети трохи схожі на котлети, але бекон і & nbsp; пряний соус роблять їх смак трохи іншим. Так & nbsp; і & nbsp; готувати їх простіше & nbsp; & ndash; поставив в & nbsp; духовку, і & nbsp; можна займатися іншими справами
Інгредієнти
- 750 г яловичого фаршу
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 велике яйце
- 1 стакан молока
- 1 стакан крихт білого хліба
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. вустерського соусу
- 1 ч. л. сушеного орегано
- 6 тонких скибочок бекону
- 1/2 склянки кетчупу
- 1 ст. л. гірчиці
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. коричневого цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Застеліть деко фольгою. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Крок 2 Розігрійте масло в сковороді на середньому вогні, покладіть цибулю і смажте до м'якості, 5 хв. Трохи зменшіть температуру, додайте часник і продовжуйте готувати ще 2-3 хв. Зніміть з вогню. Крок 3 У великій мисці змішайте яловичий фарш, яйце, хлібні крихти, молоко, вустерский соус, чебрець і обсмажені цибулю і часник. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте фарш, розділіть на шість рівних частин. Крок 4 Скачайте фарш в кульки діаметром 6-7 см і злегка пріплюсніте. Оберніть скибочки бекону навколо фаршу. Перекладіть рулети на деко. Крок 5 Змішайте кетчуп з гірчицею і коричневим цукром. Змастіть соусом верхівку рулетів. Поставте рулети в духовку і запікайте 1 год 15 хв. Подавайте рулети з картопляним пюре і зеленою квасолею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!