РУЛЕТИ з фаршу З БЕКОНОМ

Ці рулети трохи схожі на котлети, але бекон і & nbsp; пряний соус роблять їх смак трохи іншим. Так & nbsp; і & nbsp; готувати їх простіше & nbsp; & ndash; поставив в & nbsp; духовку, і & nbsp; можна займатися іншими справами

 РУЛЕТИ з фаршу З & nbsp; БЕКОНОМ

Інгредієнти

  • 750 г яловичого фаршу
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 велике яйце
  • 1 стакан молока
  • 1 стакан крихт білого хліба
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • 6 тонких скибочок бекону
  • 1/2 склянки кетчупу
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. коричневого цукру

  • 1 ст. л. гірчиці
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Застеліть деко фольгою. Очистіть і дрібно наріжте цибулю і часник. Крок 2 Розігрійте масло в сковороді на середньому вогні, покладіть цибулю і смажте до м'якості, 5 хв. Трохи зменшіть температуру, додайте часник і продовжуйте готувати ще 2-3 хв. Зніміть з вогню. Крок 3 У великій мисці змішайте яловичий фарш, яйце, хлібні крихти, молоко, вустерский соус, чебрець і обсмажені цибулю і часник. Посоліть, поперчіть і добре перемішайте фарш, розділіть на шість рівних частин. Крок 4 Скачайте фарш в кульки діаметром 6-7 см і злегка пріплюсніте. Оберніть скибочки бекону навколо фаршу. Перекладіть рулети на деко. Крок 5 Змішайте кетчуп з гірчицею і коричневим цукром. Змастіть соусом верхівку рулетів. Поставте рулети в духовку і запікайте 1 год 15 хв. Подавайте рулети з картопляним пюре і зеленою квасолею.

0/5 (0 Reviews)