Рецепт цього супу дуже популярний на просторах інтернету, а деякі говорять, що така популярність обумовлена тим, що цей суп був знаменитий і популярний в 80-х роках, особливо в ресторанах. Готується суп з дуже простих інгредієнтів, які можна купити в будь-якому магазині, а процес приготування легкий, так давайте спробуємо цей легендарний суп!
Інгредієнти
- вода 3 л
- капуста білокачанна 500 г
- помідор 400 г
- цибуля ріпчаста 150 г
- перець болгарський 1 шт.
- сік лимонний 1 ст.л.
- морква 1 шт.
- петрушка 20 г
- фарш м’ясний 500 г
- перець чорний 1 ч.л.
- сіль 1 1/3 ч.л.
- цукор 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Капусту тонко нашаткувати. Розігріти в каструлі оливкову і вершкове масло, додати капусту і готувати на середньому вогні 20 хвилин, перемішуючи.
Крок 2 Помідори залити окропом на 2 хвилини, потім злити гарячу воду і залити холодну. З помідор зняти шкірку, натерти помідор в каструлю або подрібнити їх занурювальним блендером. Тушкуємо на середньому вогні перемішуючи, поки не випарується вся рідина. Потім додати цукор і перець (1/2 ч. Л.).
Крок 3 Лук очистити і нарізати кубиками. Розігріти в сковороді оливкове і вершкове масло, відправити половину нарізаної цибулі, обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору, перемішуючи. Додати фарш, перець (1/2 ч. Л.), Сіль (1/3 ч. Л.) Готуємо, перемішуючи на середньому вогні 20 хвилин.
Крок 4 Болгарський перець і моркву нарізати кубиками. У каструлю, наповнену 3 літрами води додати обсмажений фарш з цибулею, морква, болгарський перець, лук. Довести до кипіння, варити 20 хвилин.
Крок 5 У каструлю з капустою перелити вміст каструлі з попереднього кроку, варити 5 хвилин Петрушку подрібнити ножем, додати в каструлю з супом, видавити лимонний сік, посолити (1 ч. Л.), Поперчити (1/3 ч. Л.), перемішати, накрити кришкою і готувати 2 хвилини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!