Рульку свиней У ПИВО

рульку свиней У ПИВО

Зимова їжа x Інгредієнти

  • рулька свиняча – 1 шт
  • темне пиво – 1,5 л
  • морква – 2 шт
  • редька чорна – 1 шт. середнього розміру
  • гірчиця – 3 ст. л
  • мед – 2 ст. л.
  • сіль – 3 ч. л.
  • перець чорний мелений – за смаком
  • капуста квашена – 500 г
  • буряк – 1 шт. середнього розміру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Рульку залити пивом, додати сіль, перець, моркви і редьку цілком. Варити 2 години. Крок 2 рульку дати охолонути. Гірчицю змішати з медом, натерти отриманою сумішшю м'ясо. Крок 3 На деко розкласти капусту. Буряк порізати соломкою, укласти на капусту. Крок 4 Духовку розігріти до 190 С. Рульку викласти на деко з капустою, поставити в духовку. Приблизно через 30 хв. ножем проколоти шкіру рульки і поставити в духовку хвилин на 30. Корисна порада

Подавати з капустою і вареною картоплею на гарнір.

0/5 (0 Reviews)