Зимова їжа x Інгредієнти
- рулька свиняча – 1 шт
- темне пиво – 1,5 л
- морква – 2 шт
- редька чорна – 1 шт. середнього розміру
- гірчиця – 3 ст. л
- мед – 2 ст. л.
- сіль – 3 ч. л.
- перець чорний мелений – за смаком
- капуста квашена – 500 г
- буряк – 1 шт. середнього розміру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Рульку залити пивом, додати сіль, перець, моркви і редьку цілком. Варити 2 години. Крок 2 рульку дати охолонути. Гірчицю змішати з медом, натерти отриманою сумішшю м'ясо. Крок 3 На деко розкласти капусту. Буряк порізати соломкою, укласти на капусту. Крок 4 Духовку розігріти до 190 С. Рульку викласти на деко з капустою, поставити в духовку. Приблизно через 30 хв. ножем проколоти шкіру рульки і поставити в духовку хвилин на 30. Корисна порада
Подавати з капустою і вареною картоплею на гарнір.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!