Інгредієнти
- 500 г свинячої корейки без кістки
- 150 г чорносливу без кісточок
- 100 мл білого сухого вина
- 3 гілочки розмарину
- 2 ст. л. рослинного масла
- сіль, перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 100 г родзинок без кісточок
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Чорнослив і родзинки вимити. Чорнослив замочити в теплій воді на 10 хв. Корейку вимити, обсушити, нарізати тонкими шматочками і добре відбити. Крок 2
Натерти м'ясо сіллю і перцем, обсмажити в розігрітій олії, по 3 хв. з кожного боку. Крок 3
Додати гілочки розмарину, родзинки і чорнослив. Влити вино і готувати на середньому вогні 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!