Інгредієнти
- свинячі ребра – 2 кг
- ріпчасту цибулю – 2-2,5 кг
- цукор – 2 ч. л.
- соус барбекю – за смаком
- кінза – за смаком
- сіль – за смаком
- перець – за смаком
- кунжут – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинячі реберця рясно посипати сіллю і перцем. Накрити плівкою ребра і залишити маринуватися на 3-5 годин. Крок 2 В цей час почистити і нарізати півкільцями цибулю. Викласти половину лука в глибоку ємність, посипати цукром. Зверху на цибулю викласти ребра. На ребра викласти залишився лук. Накрити ємність фольгою і відправити в духовку, розігріту до 130-150 градусів, на 6 годин. Крок 3 Через 6 годин дістати ребра, звільнити від цибулі, покласти ребра в пергамент, попередньо полив соусом барбекю, і відправити їх в мікрохвильовку на кілька хвилин. Дістати ребра, розрізати пергамент, посипати кінзою і кунжутом. Подавати гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!