Свинячі РЕБРА в пергаменті

Свинячі РЕБРА в пергаменті

Інгредієнти

  • свинячі ребра – 2 кг
  • ріпчасту цибулю – 2-2,5 кг
  • цукор – 2 ч. л.
  • соус барбекю – за смаком
  • кінза – за смаком
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком
  • кунжут – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинячі реберця рясно посипати сіллю і перцем. Накрити плівкою ребра і залишити маринуватися на 3-5 годин. Крок 2 В цей час почистити і нарізати півкільцями цибулю. Викласти половину лука в глибоку ємність, посипати цукром. Зверху на цибулю викласти ребра. На ребра викласти залишився лук. Накрити ємність фольгою і відправити в духовку, розігріту до 130-150 градусів, на 6 годин. Крок 3 Через 6 годин дістати ребра, звільнити від цибулі, покласти ребра в пергамент, попередньо полив соусом барбекю, і відправити їх в мікрохвильовку на кілька хвилин. Дістати ребра, розрізати пергамент, посипати кінзою і кунжутом. Подавати гарячими.

0/5 (0 Reviews)