Зимова їжа x Інгредієнти
- м'якоть свинини – 100 г
- виноград червоний – 50 г
- квашена капуста – 100 г
- соєвий соус – 2 ст. л.
- оливки – 4 шт.
- часник – 1 зубчик
- мелений перець чилі – щіпка
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> рослинне масло – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину нарізати тонкими невеликими шматочками. Часник очистити, дрібно нарізати, змішати з соєвим соусом і чилі. Залити цією сумішшю м'ясо, залишити на 10 хвилин. Крок 2 Віджати капусти, додати до неї нарізані на половинки оливки, заправити 1 ст. л. рослинного масла і викласти на тарілку. На сковороді розігріти масло, що залишилося, викласти м'ясо разом з маринадом, обсмажити, постійно перемішуючи, протягом 5-6 хвилин. Крок 3 Додати до м'яса кмин і виноград, нарізаний на половинки, обсмажити все разом ще 3 хвилини. Викласти обсмажене м'ясо з виноградом поверх капусти. Подавайте відразу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!