ТЕПЛА Салат з винограду, свинини І кислою капустою

ТЕПЛА Салат з ВИНОГРАДА, свинини І кислою капустою

Зимова їжа x Інгредієнти

  • м'якоть свинини – 100 г
  • виноград червоний – 50 г
  • квашена капуста – 100 г
  • соєвий соус – 2 ст. л.
  • оливки – 4 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> рослинне масло – 3 ст. л.

  • мелений перець чилі – щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину нарізати тонкими невеликими шматочками. Часник очистити, дрібно нарізати, змішати з соєвим соусом і чилі. Залити цією сумішшю м'ясо, залишити на 10 хвилин. Крок 2 Віджати капусти, додати до неї нарізані на половинки оливки, заправити 1 ст. л. рослинного масла і викласти на тарілку. На сковороді розігріти масло, що залишилося, викласти м'ясо разом з маринадом, обсмажити, постійно перемішуючи, протягом 5-6 хвилин. Крок 3 Додати до м'яса кмин і виноград, нарізаний на половинки, обсмажити все разом ще 3 хвилини. Викласти обсмажене м'ясо з виноградом поверх капусти. Подавайте відразу.

0/5 (0 Reviews)