СВИНИНА з куркою І РИСОМ У Карибському стилі

СВИНИНА з куркою І РИСОМ У Карибському стилі

Інгредієнти

  • 600 г свинячої вирізки
  • 4 філе курячих стегон
  • 1,5 склянки среднезерного рису
  • 1 великий солодкий червоний перець
  • 1 велика цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 100 г родзинок
  • 200 г готового томатного соусу
  • 2 нестиглих банана
  • рослинне масло
  • кайенскийперець, за бажанням
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ізюм замочіть в теплій воді на 30 хв., потім відкиньте на друшляк і обсушити. Крок 2 Рис залийте 3 склянками окропу, посоліть, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою 20 хв. Крок 3 Банани наріжте великими кубиками, обсмажте в олії до золотистого кольору, тримайте теплими. Крок 4 Курку, свинину і очищений солодкий перець наріжте великими шматками. Цибулю і часник подрібніть. Крок 5 У великій глибокій сковороді розігрійте масло, покладіть свинину, обсмажуйте на сильному вогні 5 хв. Додайте курку, обсмажуйте 5 хв. Всипте цибулю, солодкий перець і часник, помішуючи, обсмажуйте 3 хв. Крок 6 Додайте родзинки і томатний соус, тушкуйте 5 хв. Покладіть рис, посоліть і поперчіть, перемішайте і прогрійте. Розкладіть по тарілках, зверху викладіть шматки бананів і подавайте.

0/5 (0 Reviews)