ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Друзі! Сьогодні я хотів би поділитися з Вами дуже смачним рецептом, який порадує Вас і Ваших близьких, зігрів холодними зимовими вечорами! Отже. Для приготування нашого страви нам знадобитися: свиняча вирізка з прожилками Салком над нею ми власне і будемо колядувати. & Nbsp; Для маринаду нам потрібно буде запастися вином червоним, гірчицею, зубчиками часнику, сіль і приправи на ваш розсуд (але в якості основи приправ я настійно рекомендую Вам використовувати зиру, барбарис, коріандр). А так же сметана 15% жирності, оливкова олія, і трохи соєвого соусу. На гарнір ми відварювати багатий не тільки вітамінами групи В і РР рис але так само прекрасне джерело вуглеводів, який додасть Вам запас енергії в це мерзлякуватий час.

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Зимова їжа x Інгредієнти

  • свинина – 500 г
  • рис – 1 мірний ст.
  • сметана, часник, оливкова олія, зіра, барбарис, коріандр, вино червоне, гірчиця, сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Друзі, готувати м'ясо, це як спілкуватися з дівчиною! І якщо дівчина вам сподобалася ви повинні доглядати за нею, що б добитися бажаного! М'ясо вимагає так само попереднього догляду, а саме хорошого маринаду! Від того какай буде маринад, буде і смак нашого страви. Тому давайте приготуємо гострий маринад! Для початку візьміть глибоку тарілку в яку в подальшому ви зможете занурити все шматочки свинини. Далі налийте в неї вино в яке додайте гірчицю. Все добре розмішайте. Далі слід взяти часник і плоскою стороною ножа трохи натиснути його і кинути в наш маринад що б він віддав свій аромат нашому м'яса. Я хочу що б маринад якомога активніше взаємодіяв з м'ясом, для цього я виливаю його в харчовій пакет, в який закидаю нашу свинину, зав'язую і ретельно все Труша немов готую в шейкері коктейль. Відправляю в холодильник на годинку інший. Кращий варіант це звичайно на ніч. Крок 2

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

І поки наше мяско маринується ми можемо промити наш рис. Я б радив промивати його в теплій воді. Крок 3

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

І ось настав час приготування м'яса! І перед тим як смажити, давайте ка гарненько розігріємо нашу сковороду! Як тільки сковорода розігріта, не додаючи масла кладемо наше м'ясо і на сильному вогні смажимо його по 1 хвилині з кожної сторони. Крок 4

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Як м'ясо обсмажити і Салко початок розтоплювати, саме час змішати в чашці оливкова олія з соєвим соусом і додати до м'яса. Крок 5

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Наше головне завдання зберегти в м'ясі його сік! Якщо м'ясо сухе тобто його не варто і тієї повноти смаку ви не відчуєте. Тому не будемо його пересмажувати, тим більше все робимо на швидкому вогні. Для того що б наша страва не було стейком. Переведемо нашу жарку м'яса в його гасіння. Для цього беремо чашку, наповнюємо її на половину кип'яченою водою, далі все приправи які ви хочете додати додаємо саме в воду і до країв заповнюємо її сметаною, добре перемішуємо все і заливаємо наше м'ясо. Крок 6

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Тепер випаровуємо воду і чекаємо поки соус який залили стане густою. Крок 7

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

Як тільки соус став густим, знімаємо сковорідку з плити. Рис викладаємо на велику тарілку гіркою. Крок 8

ГОСТРЕ ПЕЧЕНЯ З РИСОМ

М'ясо викладаємо навколо рису, а соусом поливаємо рис зверху щоб він просочився м'ясним ароматом. Я щиро вірю, що таке блюдо порадує Ваших домашніх і збере за столом всіх близьких і друзів. Корисна порада

Готуйте з любов'ю.

Господині на замітку

Часник тисніть разом з шкіркою так її легше очистити. Щоб спеції краще обволікали м'ясо додайте їх в соус який будете використовувати для гасіння.

0/5 (0 Reviews)