Свинячі реберця в паніровці

свинячі реберця в паніровці

Інгредієнти

  • 1 кг свинячих реберець
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. лимонної цедри
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 1 стакан свіжих білих крихт
  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 3 ч. л. приправи

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 свинячі реберця в паніровці

Ребра вимити, зрізати з них весь зайвий жир. Нарізати шматками по одному ребру. Змішати в мисці соєвий соус, цедру, лимонний сік і 2 ст. л. масла. Покласти в суміш ребра, ретельно перемішати і залишити в теплому місці на 30 хв. Крок 2

свинячі реберця в паніровці

Перемішати хлібні крихти і приправу. Крок 3

свинячі реберця в паніровці

Реберця обваляти в суміші, що вийшла. Порціями обсмажити в розігрітій олії до готовності, по 7 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)