Інгредієнти
- 1 кг свинячих реберець
- 1 ч. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1 стакан свіжих білих крихт
- 4 ст. л. оливкового масла
- 3 ч. л. приправи
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Ребра вимити, зрізати з них весь зайвий жир. Нарізати шматками по одному ребру. Змішати в мисці соєвий соус, цедру, лимонний сік і 2 ст. л. масла. Покласти в суміш ребра, ретельно перемішати і залишити в теплому місці на 30 хв. Крок 2
Перемішати хлібні крихти і приправу. Крок 3
Реберця обваляти в суміші, що вийшла. Порціями обсмажити в розігрітій олії до готовності, по 7 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!