Зимова їжа x Інгредієнти
- вирізка свиняча – 500 г
- розмарин – 4 гілочки
- квасоля стручкова с/м – 400 г
- лимон – 1/2 шт.
- часник – 1 зуб.
- Соус:
- бекон – 4 скибочки
- свиняча нирка – 200 г
- печериці середні – 8 шт.
- вино червоне сухе
- вершки нежирні – 150 мл
- гірчиця – 1 ст.л.
- сіль, перець
- масло оливкове
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Вирізку надрізати по всій довжині, скропити олією, посолити, поперчити, натерти листочками розмарину. Крок 2
Смажити на сковороді, перевертаючи, до рум'янцю. Перекласти вирізку в деко і поставити в духовку (220 градусів) на 15 хвилин. Крок 3
Для соусу бекон тонко нарізати і викласти в середній сотейник (або сковороду), плеснув трохи масла. Нирку розрізати навпіл, вийняти білі прожилки. Крок 4
Гриби тонко нарізати і покласти з ниркою в соус. Поперчити. Крок 5
Додати до соусу трохи вина, випарити. Додати вершки і гірчицю. Уварювати до потрібно консистенції. Крок 6
Квасоля кинути в киплячу підсолену воду. Варити до готовності. Крок 7
Квасоля відкинути на друшляк, розчавити в неї часник і скропити лимонним соком і олією. Крок 8
Свинину нарізати, подавати з квасолею і соусом. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!