СМАЖЕНА Свиняча вирізка з квасолею І грибним соусом

СМАЖЕНА свинячої вирізки З квасолею І грибним соусом

Зимова їжа x Інгредієнти

  • вирізка свиняча – 500 г
  • розмарин – 4 гілочки
  • квасоля стручкова с/м – 400 г
  • лимон – 1/2 шт.
  • часник – 1 зуб.
  • Соус:
  • бекон – 4 скибочки
  • свиняча нирка – 200 г
  • печериці середні – 8 шт.
  • вино червоне сухе
  • вершки нежирні – 150 мл
  • гірчиця – 1 ст.л.
  • сіль, перець
  • масло оливкове

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> СМАЖЕНА свиняча вирізка з квасолею І грибним соусом

Вирізку надрізати по всій довжині, скропити олією, посолити, поперчити, натерти листочками розмарину. Крок 2

СМАЖЕНА Свиняча вирізка з квасолею І грибним соусом

Смажити на сковороді, перевертаючи, до рум'янцю. Перекласти вирізку в деко і поставити в духовку (220 градусів) на 15 хвилин. Крок 3

СМАЖЕНА свиняча вирізка з квасолею І грибним соусом

Для соусу бекон тонко нарізати і викласти в середній сотейник (або сковороду), плеснув трохи масла. Нирку розрізати навпіл, вийняти білі прожилки. Крок 4

СМАЖЕНА свиняча вирізка з квасолею і грибним соусом

Гриби тонко нарізати і покласти з ниркою в соус. Поперчити. Крок 5

СМАЖЕНА Свиняча вирізка з квасолею І грибним соусом

Додати до соусу трохи вина, випарити. Додати вершки і гірчицю. Уварювати до потрібно консистенції. Крок 6

СМАЖЕНА свиняча вирізка з квасолею І грибним соусом

Квасоля кинути в киплячу підсолену воду. Варити до готовності. Крок 7

СМАЖЕНА свиняча вирізка з квасолею і грибним соусом

Квасоля відкинути на друшляк, розчавити в неї часник і скропити лимонним соком і олією. Крок 8

СМАЖЕНА свиняча вирізка з квасолею і грибним соусом

Свинину нарізати, подавати з квасолею і соусом. Смачного!

0/5 (0 Reviews)