Зимова їжа x Інгредієнти
- 700 г свинини
- 12 шт. картоплі
- 1 кабачок
- 1 баклажан
- 2 перцю болгарського
- 2 цибулини
- 4 зубчики часнику
- 1 ст. л. червоного винного оцту
- 3 лаврові листки
- 2 ст. л. рубаною петрушки
- 1 ст. л. паприки
- сіль, перець
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинину нарізати невеликими шматочками. Швидко обсмажити на великому вогні до скоринки, посолити. Крок 2 Цибулю і перець крупно порізати. Баклажан і кабачок кубиками. Лук обсмажити з перцем, кабачок з баклажаном. Крок 3 В каструлю покласти м'ясо, оцет, лавровий лист, подрібнений часник, петрушку, паприку, перець, сіль, картопля нарізаний великими шматочками, влити воду (або бульйон) так, щоб вона повністю покрила продукти (у мене 1 л), тушкувати 30 хв. Додати смажені кабачки з баклажанами, цибулю і перець. Прогріти 5 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!