ПЕЧЕНЯ З свинини з овочами

ПЕЧЕНЯ З свинини з овочами

ПЕЧЕНЯ З свинини з овочами

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 700 г свинини
  • 12 шт. картоплі
  • 1 кабачок
  • 1 баклажан
  • 2 перцю болгарського
  • 2 цибулини
  • 4 зубчики часнику
  • 1 ст. л. червоного винного оцту
  • 3 лаврові листки
  • 2 ст. л. рубаною петрушки
  • 1 ст. л. паприки
  • сіль, перець
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Свинину нарізати невеликими шматочками. Швидко обсмажити на великому вогні до скоринки, посолити. Крок 2 Цибулю і перець крупно порізати. Баклажан і кабачок кубиками. Лук обсмажити з перцем, кабачок з баклажаном. Крок 3 В каструлю покласти м'ясо, оцет, лавровий лист, подрібнений часник, петрушку, паприку, перець, сіль, картопля нарізаний великими шматочками, влити воду (або бульйон) так, щоб вона повністю покрила продукти (у мене 1 л), тушкувати 30 хв. Додати смажені кабачки з баклажанами, цибулю і перець. Прогріти 5 хв.

0/5 (0 Reviews)