Інгредієнти
- 250 г стейка з свинячої шиї
- 2 головки ріпчастої цибулі
- 100 г пшеничного борошна
- 50 г соусу Деміглас в порошку
- 180 г картопляного пюре
- 100 г квашеної білокачанної капусти (бажано німецькою)
- 10 г свіжого майорану
- 10 г ягід ялівцю
- 50 г білого сухого вина
- Рослинна олія для смаження
- вершкове масло для смаження
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Свинячий стейк замарінуйтк в білому вині і майораном на 30 хвилин. Дістаньте з маринаду, обсушити і обваляйте в борошні. Після стейк дістаємо з маринаду обвалюють в борошні. Обсмажте на сковороді в маслі з двох боків до золотистої скоринки. Перекладіть стейк в сотейник, залийте маринадом, додайте трохи води і солі. Накрийте сотейник кришкою і тушкуйте на тихому вогні 40-50 хвилин до повної готовності. М'ясо повинно стати дуже м'яким. Крок 2 Приготуйте соус. Одну головку цибулі наріжте півкільцями. Обсмажте на сковороді на вершковому маслі з додаванням ялівцевих ягід до золотистого кольору. Додайте розведений водою соус Деміглас і тушкуйте до загусання соусу. Крок 3 Частину, що залишилася цибулину наріжте кільцями, запаніруйте в борошні й обсмажте великій кількості рослинного масла. Обсушити на серветці. Крок 4 Німецьку капусту підігрійте в мікрохвильовці або на сковороді. Перекладіть в центр тарілки. Зверху викладіть стейк, на нього – цибулю фрі. З боків з чотирьох сторін викладіть картопляне пюре з кондитерського мішка. Між порціями пюре розподіліть соус. За бажанням можна прикрасити помідором черрі і гілочкою зелені. До речі
В домашніх умовах соус Деміглас потрібно замінити міцним м'ясним або курячим бульйоном. & Nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!