РИБНІ ФРИКАДЕЛЬКИ

Коли обробляє сьомгу, зрізайте тішу і зберігайте в холодильнику. З нею будь-які рибні котлети або фрикадельки виходять соковитими.

РИБНІ ФРИКАДЕЛЬКИ

Інгредієнти

  • 1 велика цибулина
  • 150 г дуже сухого жирного сиру
  • 1 яйце
  • 500 г філе пангасіуса
  • 400 г теши сьомги
  • 1 середній пучок кропу
  • топлене масло
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелений мікс-салат для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

РИБНІ ФРИКАДЕЛЬКИ

Розігрійте духовку до 200 ° С. Очистіть і дуже дрібно наріжте цибулю. Розтопіть в сковороді пару ложок олії, покладіть цибулю, посоліть і обсмажуйте на невеликому вогні приблизно 15 хв. Лук повинен стати золотистим, але не коричневим. Подрібніть цибулю блендером разом з сиром і яйцем. Крок 2

РИБНІ ФРИКАДЕЛЬКИ

Обидва види риби порубати важким ножем або пропустіть через м'ясорубку з дрібними гратами. Посоліть і поперчіть, змішайте з сирно-цибулевий масою. Крок 3

РИБНІ ФРИКАДЕЛЬКИ

У кропу видаліть жорсткі стебла, листочки дрібно порубати і додайте у фарш. Ретельно перемішайте. Крок 4

РИБНІ ФРИКАДЕЛЬКИ

Змащуючи руки маслом, зліпите з фаршу невеликі круглі товстенькі фрикадельки. Викладайте фрикадельки на застелений пергаментом деко на деякій відстані один від одного. Крок 5 Запікайте фрикадельки до готовності, приблизно 12 хв. Подавайте гарячими, з зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)