СОКОВИТІ КОТЛЕТИ З яловичини З Курдюков І ЗЕЛЕННЮ

Якщо вам не подобається & nbsp; смак баранячого курдюка, & nbsp; візьміть сире свиняче сало. & Nbsp; Тільки рубайте ще & nbsp; дрібніше. & Nbsp; & nbsp;

Інгредієнти

  • 800 г & nbsp; м'якоті яловичини з & nbsp; задньої ноги
  • 200 г & nbsp; курдючного жиру
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 велика біла цибулина

  • 1 велика картоплина
  • 100 г змішаної зелені
  • по 0,5 ч. Л. свіжомелених зіри і меленої солодкої паприки
  • сіль
  • чорний перець
  • мука
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Видаліть з & nbsp; яловичини все плівки і & nbsp; сухожилля, наріжте середніми шматками і пропустіть через м'ясорубку з & nbsp; крупними гратами. З курдючного жиру видаліть плівки, наріжте жир невеликими шматочками, потім порубати важким ножем і & nbsp; змішайте з & nbsp; яловичим фаршем. Крок 2 Очищені цибулю і картоплю натріть на дрібній тертці. У зелені видаліть жорсткі стебла, листочки дрібно порубати. Додайте овочі і зелень в фарш, приправити зирой, паприкою, перцем і сіллю. Влийте 0,5 склянки холодної води, вимісити фарш руками, 5-10 хв. Накрийте і поставте в холодильник на 30 хв. Крок 3 зі справжніх фаршу, змочуючи руки в гарячій воді, зліпите невеликі товсті котлети діаметром 10 см, товщиною 4 см. Обваляйте в борошні, струсіть зайву. Крок 4 Розігрійте духовку до 160 ° С. Дуже сильно розігрійте у великій сковороді з жароміцної ручкою зовсім небагато масла і обсмажте котлети без кришки до рум'яної скоринки з двох сторін. Переставте в духовку і доведіть котлети до готовності, приблизно 15 хв. Подавайте дуже гарячими.

0/5 (0 Reviews)