РИБНІ ПЕЛЬМЕНИ в горщиках

Будь-яка їжа, пріготовленнная в & nbsp; горщиках, чомусь стає набагато смачніше. І & nbsp; пельмені & nbsp; & ndash; НЕ & nbsp; виняток. Пропонуємо вам спробувати зробити їх & nbsp; з & nbsp; заварного тесту: воно еластичне і & nbsp; розкачати його & nbsp; можна & nbsp; тонший.

 РИБНІ ПЕЛЬМЕНИ В & nbsp; горщику

Інгредієнти

  • 250 г & nbsp; печериць
  • 1 середня цибулина
  • 1 склянка сметани
  • 20 г & nbsp; вершкового масла
  • 1 ч. л. сушеного кропу
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • 2,5 склянки борошна
  • 3/4 склянки води
  • 3 ст . л. рослинного масла
  • 1 ч. л. солі
  • 400 г & nbsp; філе судака
  • 1 середня морквина
  • 1 середня цибулина
  • 80 г & nbsp; вершкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Очистіть моркву і & nbsp; натріть на дрібній тертці. Розтопіть в & nbsp; сковороді вершкове масло і & nbsp; обсмажте моркву до м'якості. Трохи остудіть. Крок 2 Наріжте філе судака невеликими шматочками і & nbsp; проверніть через м'ясорубку разом з & nbsp; цибулею. Додайте в & nbsp; фарш обсмажену моркву разом з & nbsp; маслом, посоліть і & nbsp; поперчіть, добре вимішайте. Крок 3 Просійте борошно з & nbsp; сіллю в & nbsp; миску. Влийте киплячу воду і & nbsp; рослинне масло і & nbsp; швидко замісіть м'яке, еластичне тісто. Крок 4 Раскатайтетісто в & nbsp; тонкий пласт, виріжте кухлі діаметром 5 & nbsp; см. Прикрийте рушником, щоб тісто не заветрівалось. Викладіть в & nbsp; центр гуртка 1 & nbsp; ч. л. без гірки начинки і & nbsp; защіпніте край. Готові пельмені викладайте на дошку, присипану борошном. Крок 5 Печериці наріжте скибочками. Цибулю очистіть і & nbsp; подрібніть. Обсмажте цибулю з & nbsp; грибами на & nbsp; оливковій олії, 10 & nbsp; хв., Посоліть і & nbsp; поперчіть. Розкладіть по горщикам. Крок 6 Закип'ятіть воду в & nbsp; великій каструлі, посоліть. Опустіть пельмені і & nbsp; варіть після спливання 2 & nbsp; хв. Перекладіть шумівкою на друшляк і & nbsp; дайте воді стекти. Крок 7 Перекладіть пельмені в & nbsp; велику миску, додайте обсмажені гриби. Полийте сметаною і & nbsp; посипте сушеним кропом. Акуратно перемішайте. Розкладіть пельмені в & nbsp; горщики і & nbsp; поставте в & nbsp; духовку. Виставте температуру 200 & nbsp; ° С і & nbsp; готуйте 30 & nbsp; хв. Переставте горщики на маленькі тарілки і & nbsp; подавайте до & nbsp; столу.

0/5 (0 Reviews)