Напевно у вас бувають дні, коли потрібно швидко приготувати обід, а часу практично немає. В цьому випадку зверніть увагу на наш суп з фаршем. Він настільки ситний, що друге точне не знадобиться. А часу на його приготування потрібно мінімум – тільки обсмажити фарш з цибулею, а за цей час нарізати овочі. Решта за вас зробить плита.
Інгредієнти
- 1 середня цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 середні картоплини
- 2 середні морквини
- 2 ст. л. оливкового масла
- 500 г фаршу з яловичини
- 800 г різаних помідорів в с/с
- 1 л яловичого бульйону
- 2 ч. л. вустерського соусу
- 1 лавровий лист
- 1 ч. Л. сушеної суміші італійських трав
- 1 стакан свіжомороженого горошку
- 1 стакан свіжомороженої кукурудзи
- 1 стакан свіжомороженої зеленої квасолі
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
1. Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте. Очистіть картопля і морква, наріжте середніми кубиками. Крок 2
2. Розігрійте в каструлі оливкову олію, покладіть цибулю, часник і яловичий фарш і смажте 5 хв., поки фарш не поміняє колір. Потім додайте картоплю і моркву, помідори і влийте бульйон. Доведіть суп до кипіння, влийте вустерский соус, покладіть лавровий лист і суміш італійських трав. Варіть 10 хв. Крок 3
3. Додайте в каструлю заморожені овочі і продовжуйте варити ще 10-15 хв., до готовності картоплі і моркви. В кінці посоліть і поперчіть суп.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!