ШВИДКИЙ ОВОЩНОЙ СУП З фаршу

Напевно у вас бувають дні, коли потрібно швидко приготувати обід, а часу практично немає. В цьому випадку зверніть увагу на наш суп з фаршем. Він настільки ситний, що друге точне не знадобиться. А часу на його приготування потрібно мінімум – тільки обсмажити фарш з цибулею, а за цей час нарізати овочі. Решта за вас зробить плита.

ШВИДКИЙ ОВОЩНОЙ СУП З фаршу

Інгредієнти

  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 середні картоплини
  • 2 середні морквини
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 500 г фаршу з яловичини
  • 800 г різаних помідорів в с/с
  • 1 л яловичого бульйону
  • 2 ч. л. вустерського соусу
  • 1 лавровий лист
  • 1 ч. Л. сушеної суміші італійських трав
  • 1 стакан свіжомороженого горошку
  • 1 стакан свіжомороженої кукурудзи
  • 1 стакан свіжомороженої зеленої квасолі
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ШВИДКИЙ ОВОЩНОЙ СУП З фаршу

1. Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте. Очистіть картопля і морква, наріжте середніми кубиками. Крок 2

ШВИДКИЙ ОВОЩНОЙ СУП З фаршу

2. Розігрійте в каструлі оливкову олію, покладіть цибулю, часник і яловичий фарш і смажте 5 хв., поки фарш не поміняє колір. Потім додайте картоплю і моркву, помідори і влийте бульйон. Доведіть суп до кипіння, влийте вустерский соус, покладіть лавровий лист і суміш італійських трав. Варіть 10 хв. Крок 3

3. Додайте в каструлю заморожені овочі і продовжуйте варити ще 10-15 хв., до готовності картоплі і моркви. В кінці посоліть і поперчіть суп.

0/5 (0 Reviews)