З ковбасою, куркою, яловичиною & hellip; Ми ж пропонуємо приготувати салат олів'є зі свининою! Справа в тому, що це м'ясо дуже ніжне і м'яке, тому & laquo; звучить & raquo; в складі салату просто ідеально. Всі інші інгредієнти салату & mdash; традиційні: яйця, картопля, морква, огірки, горошок & hellip; А ось із заправкою справа йде трохи інакше: до звичайного майонезу додаються зелена цибуля, петрушка і зерниста гірчиця, яка чудово гармонує зі свининою, що входить в салат олів'є. В результаті виходить блюдо, яке можна подати на будь-який святковий стіл, в тому числі новорічний.
& nbsp;
Інгредієнти
- картопля 1 шт.
- морква 1 шт.
- яйце 1 шт.
- свинина 150 г
- сіль-за смаком
- огірок маринований 1 шт.
- горошок зелений свіжомороженої 70 г
- дЛЯ СОУСУ “Ліонез”
- майонез 3 ст.л.
- зернового гірчиця 1 ч.л..
- зелена цибуля 5 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> петрушка 3 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Підготувати інгредієнти для салату олів'є. Відварити до готовності овочі і очистити. Свинину відварити до готовності в підсоленій воді. Яйце зварити круто (не більше 10 хвилин). Крок 2
Картоплі, моркви і яєць для салату олів'є дати повністю охолонути. Якщо є час, приберіть їх в холодильник на 1 годину. Потім очистити і нарізати маленькими кубиками. Скласти у велику глибоку миску. Крок 3
Зелений горошок відварити протягом 5 хвилин в киплячій підсоленій воді і відкинути на друшляк. Щоб він не втратив яскравий колір, обдати його кілька разів крижаною водою. Додати до нарізаним овочам. Крок 4
Остигнула відварну свинину для олів'є нарізати маленькими кубиками. Додати в більшу миску до підготовленим зеленому горошку, картоплі, моркви та яєць. Крок 5
Приготувати соус Ліонез для заправки салату олів'є зі свининою. Для цього зелена цибуля і петрушку дрібно нарізати, з'єднати з майонезом і зернистою гірчицею. Ретельно перемішати. Крок 6
Заправити отриманим соусом салат олів'є зі свининою. Залишити на 30 хвилин в прохолодному місці. Потім викласти в салатник або розподілити по порційних тарілках. Прикрасити за бажанням. Корисна порада
Щоб свинина для салату олів'є мала більш насичений смак, не варіть її, а запечіть у фользі до готовності, доповнивши будь-якими сушеними травами і ароматними спеціями.
До речі Салат олів'є зі свининою, заправлений майонезом, можна зберігати в холодильнику не більше 12 годин. Якщо ви хочете зробити блюдо заздалегідь, просто наріжте інгредієнти, приберіть їх в каструлю і щільно закрийте. Таку суміш & nbsp; можна зберігати в холоді & nbsp; 24 години. Заправляйте олів'є майонезом вже безпосередньо перед подачею. & Nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!