Щі СО СВИНИНОЮ

Всупереч усталеній думці, щі можна робити зовсім не тільки на яловичому бульйоні. Щи на свинячому бульйоні зі свининою & ndash; відмінна, ситна і ароматна їжа. І гарні вони тим, що вимагають мінімальної кількості інгредієнтів. Якщо хочете позбутися від жиру, охолодіть бульйон & ndash; жир застигне на поверхні кіркою, яку легко зняти.

Щі СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 4 середні цибулини
  • 6 8 зубчиків часнику
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 500-700 г свинячої лопатки на кістки
  • 500 г капусти
  • 1 невеликий пучок зеленої цибулі
  • сіль, мелений чорний перець
  • свіжі помідори для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Щі СО СВИНИНОЮ

Промийте і очистіть цибулю, імбир і часник, все очищення складіть в каструлю. Туди ж покладіть лопатку, залийте холодною водою так, щоб м'ясо було повністю закрито, доведіть до кипіння, посоліть, зніміть піну, варіть до м'якості свинини, приблизно 1,5 год. Крок 2

Щі СО СВИНИНОЮ

Процідіть бульйон. Зніміть м'ясо з кістки і наріжте середніми шматками, поверніть в бульйон. Крок 3

Щі СО СВИНИНОЮ

Лук наріжте тонкими четвертинками кілець. Половину часнику і весь імбир подрібніть. Обсмажте цибулю, часник і імбир в знятому з поверхні бульйону жирі на сильному вогні, 5 хв. Додайте цибулю, часник і імбир в бульйон. Крок 4

Щі СО СВИНИНОЮ

Наріжте капусту тонко, позбувшись від качана. Потім наріжте вийшла соломку поперек шматками 2 см. Доведіть бульйон до кипіння, покладіть капусту, варіть до м'якості, приблизно 15 хв. Крок 5

Дрібно наріжте зелену цибулю і часник, що залишився, поперчіть. Всипте в щі, вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте настоятися 15 хв. У такі щі дуже смачно додавати – прямо в тарілку – дрібно нарізані свіжі помідори.

0/5 (0 Reviews)