Всупереч усталеній думці, щі можна робити зовсім не тільки на яловичому бульйоні. Щи на свинячому бульйоні зі свининою & ndash; відмінна, ситна і ароматна їжа. І гарні вони тим, що вимагають мінімальної кількості інгредієнтів. Якщо хочете позбутися від жиру, охолодіть бульйон & ndash; жир застигне на поверхні кіркою, яку легко зняти.
Інгредієнти
- 4 середні цибулини
- 6 8 зубчиків часнику
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 500-700 г свинячої лопатки на кістки
- 500 г капусти
- 1 невеликий пучок зеленої цибулі
- сіль, мелений чорний перець
- свіжі помідори для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Промийте і очистіть цибулю, імбир і часник, все очищення складіть в каструлю. Туди ж покладіть лопатку, залийте холодною водою так, щоб м'ясо було повністю закрито, доведіть до кипіння, посоліть, зніміть піну, варіть до м'якості свинини, приблизно 1,5 год. Крок 2
Процідіть бульйон. Зніміть м'ясо з кістки і наріжте середніми шматками, поверніть в бульйон. Крок 3
Лук наріжте тонкими четвертинками кілець. Половину часнику і весь імбир подрібніть. Обсмажте цибулю, часник і імбир в знятому з поверхні бульйону жирі на сильному вогні, 5 хв. Додайте цибулю, часник і імбир в бульйон. Крок 4
Наріжте капусту тонко, позбувшись від качана. Потім наріжте вийшла соломку поперек шматками 2 см. Доведіть бульйон до кипіння, покладіть капусту, варіть до м'якості, приблизно 15 хв. Крок 5
Дрібно наріжте зелену цибулю і часник, що залишився, поперчіть. Всипте в щі, вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте настоятися 15 хв. У такі щі дуже смачно додавати – прямо в тарілку – дрібно нарізані свіжі помідори.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!