Привіт друзі. Сьогодні хочу поділитися з вами заметчательним салатом. Сир натертий на дрібній тертці змішуючись з майонезом так апетитно обволаківет великі шматочки соковитих маринованих грибів, кубики копченого м'яса, а натерте яблуко надає таку нотку соковитості! Можна довго описувати, але краще давайте готувати. & Nbsp;
Boom святкових рецептів x
Інгредієнти
- мариновані печериці – 300 г
- яблуко – 1 шт.
- твердий сир – 250 г
- щока свинна – 300 г
- яйця (зварені круто) – 4 шт.
- майонез – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізаємо мариновані печериці на чотири частини. До речі, їх я маринована в попередньому рецепті. Крок 2
Нарізаємо кубиками копчене м'ясо. У мене це свинна щока. Я пробувала і з грудинкою і шинкою, виходить також смачно. Крок 3
очищаємо яблуко від шкірки, розрізаємо на 4 частини і натираємо на крупній тертці. Крок 4
також натираємо, тільки на дрібній тертці, твердий сир. Пропускаємо через сіточку зараннее зварені круто яйця. Крок 5
заправляємо майонезом і перемішуємо. До речі я цей салат не солю, солі достатньо у всіх інгредієнтах. Крок 6
Ну ось салат і готовий. Перекладаємо в тарілочку або в форму. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!