Інгредієнти
- суміш салатних листя – 200 г
- нарізка пармской шинки – 150 г
- помідори черрі – 100 г
- великий апельсин – 1 шт.
Для заправки:
- оливкова олія – 3 ст. л.
- бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- гарбузова олія – 2 ст. л.
- перець болгарський – до смаку
- сіль – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> соус вустерский – кілька крапель
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Салатні листя вимити й обсушити. Помідори черрі розрізати навпіл. Крок 2
Апельсин очистити від шкірки. Акуратно вирізати м'якоть з плівок. Крок 3
Для заправки збити оливкову і гарбузове масло, бальзамічний оцет, вустерський соус, сіль і перець. Покласти салатні листя на сервіровочні тарілки. Розкласти зверху часточки апельсина, шинку і помідори. Полити заправкою. Можна посипати тертим пармезаном і гарбузовим насінням.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!