САЛАТ З пармська шинка І АПЕЛЬСИНАМИ

Салат з пармська шинка І АПЕЛЬСИНАМИ

Інгредієнти

  • суміш салатних листя – 200 г
  • нарізка пармской шинки – 150 г
  • помідори черрі – 100 г
  • великий апельсин – 1 шт.

Для заправки:

  • оливкова олія – ​​3 ст. л.
  • бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • гарбузова олія – ​​2 ст. л.
  • перець болгарський – до смаку
  • сіль – за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> соус вустерский – кілька крапель

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Салатні листя вимити й обсушити. Помідори черрі розрізати навпіл. Крок 2

Салат з пармська шинка І АПЕЛЬСИНАМИ

Апельсин очистити від шкірки. Акуратно вирізати м'якоть з плівок. Крок 3

Салат з пармська шинка І АПЕЛЬСИНАМИ

Для заправки збити оливкову і гарбузове масло, бальзамічний оцет, вустерський соус, сіль і перець. Покласти салатні листя на сервіровочні тарілки. Розкласти зверху часточки апельсина, шинку і помідори. Полити заправкою. Можна посипати тертим пармезаном і гарбузовим насінням.

0/5 (0 Reviews)