Салат з прошутто, хурма І трюфельно сиром

Ми розбили відому пару & quot; прошутто-диня & quot; і підібрали до сиров'ялені шинки інший, не менш смачний, варіант – хурму. Вийшло свіжо, незвично і по-новорічному.

Інгредієнти

  • 160-200 г тонко нарізаного прошутто
  • 100 г сиру з трюфелем
  • 4 невеликі стиглі, але не в'яжучі хурми
  • 100 г салатного міксу
  • зерна гранатів і гарбузове насіння для подачі

для заправки:

  • 100 г меду
  • 75 мл оливкової олії
  • 50 мл винного оцту
  • 50 г зернистої гірчиці
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для заправки з'єднайте всі інгредієнти в баночці з щільно закривається кришкою. Перемішайте і відставте. Крок 2 Хурму наріжте акуратними скибочками (при бажанні очистивши від шкірки), видаліть кісточки, якщо вони є. Крок 3 Трюфельний сир наріжте середніми шматочками будь-якої форми. Крок 4 На тарілки викладіть хурму, акуратно згорнуті скибочки прошутто та салатні листя. На них викладіть сир. Полийте заправкою (її потрібно енергійно збити в баночці), прикрасьте гранатом і гарбузовим насінням. Відразу ж подавайте. До речі

Рецепт надано Ігорем Мардасова, шеф-кухарем ресторану Harvey & amp; Monica.

0/5 (0 Reviews)