Ми розбили відому пару & quot; прошутто-диня & quot; і підібрали до сиров'ялені шинки інший, не менш смачний, варіант – хурму. Вийшло свіжо, незвично і по-новорічному.
Інгредієнти
- 160-200 г тонко нарізаного прошутто
- 100 г сиру з трюфелем
- 4 невеликі стиглі, але не в'яжучі хурми
- 100 г салатного міксу
- зерна гранатів і гарбузове насіння для подачі
для заправки:
- 100 г меду
- 75 мл оливкової олії
- 50 мл винного оцту
- 50 г зернистої гірчиці
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для заправки з'єднайте всі інгредієнти в баночці з щільно закривається кришкою. Перемішайте і відставте. Крок 2 Хурму наріжте акуратними скибочками (при бажанні очистивши від шкірки), видаліть кісточки, якщо вони є. Крок 3 Трюфельний сир наріжте середніми шматочками будь-якої форми. Крок 4 На тарілки викладіть хурму, акуратно згорнуті скибочки прошутто та салатні листя. На них викладіть сир. Полийте заправкою (її потрібно енергійно збити в баночці), прикрасьте гранатом і гарбузовим насінням. Відразу ж подавайте. До речі
Рецепт надано Ігорем Мардасова, шеф-кухарем ресторану Harvey & amp; Monica.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!