Салат з шинкою

Салат з шинкою

Інгредієнти

  • тертий сир – 50 г
  • салат рукола – 50 г
  • помідори черрі – 250 г
  • масло оливкове – 3 ст.л.
  • шинка – 8 шматків
  • зелена спаржа – 250 г
  • сік лимонний – 3 ст.л.
  • сіль, чорний перець мелений

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Очистити спаржу від тонкої верхньої шкірки, відрізавши жорсткі кінчики. Опустити стебла в киплячу підсолену воду і варити 2-3 хв. Злити, остудити. Крок 2

Розігріти сковороду, покласти шинку і обсмажити без масла, 3-4 хв., до хрускоту. Поламати на великі шматочки. Крок 3

Салат з шинкою

Руколу і помідори вимити й обсушити. Помідори розрізати навпіл. Акуратно змішати в мисці руколу, спаржу, помідори і шинку, розкласти по тарілках. Зверху посипати пармезаном. Збити масло з лимонним соком, сіллю і перцем, полити салат і подати.

0/5 (0 Reviews)