Інгредієнти
- тертий сир – 50 г
- салат рукола – 50 г
- помідори черрі – 250 г
- масло оливкове – 3 ст.л.
- шинка – 8 шматків
- зелена спаржа – 250 г
- сік лимонний – 3 ст.л.
- сіль, чорний перець мелений
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистити спаржу від тонкої верхньої шкірки, відрізавши жорсткі кінчики. Опустити стебла в киплячу підсолену воду і варити 2-3 хв. Злити, остудити. Крок 2
Розігріти сковороду, покласти шинку і обсмажити без масла, 3-4 хв., до хрускоту. Поламати на великі шматочки. Крок 3
Руколу і помідори вимити й обсушити. Помідори розрізати навпіл. Акуратно змішати в мисці руколу, спаржу, помідори і шинку, розкласти по тарілках. Зверху посипати пармезаном. Збити масло з лимонним соком, сіллю і перцем, полити салат і подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!