ПИРОЖКИ з цибулею, сиром І шинкою

ПИРОЖКИ з цибулею, сиром І шинкою

Інгредієнти

  • зелена цибуля великий пучок
  • яйця – 3 шт
  • готове листкове тісто – 500 г
  • шинка – 400 г
  • сир російський – 250 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПИРОЖКИ з цибулею, сиром І шинкою

Лук вимити і дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Шинку нарізати тонкими маленькими шматочками. Змішати в мисці цибулю, сир, шинку, додати 1 яйце. Крок 2

Решта яйця злегка збити. Тісто розкачати, нарізати прямокутниками розміром 6х12 см. На одну половину кожного прямокутника покласти по 1 ст. л. начинки. Змастити краю яйцем, накрити другою половиною. Крок 3

ПИРОЖКИ з цибулею, сиром І шинкою

Притиснути краю пиріжків пальцями, а потім виделкою, щоб вийшов малюнок, як на фотографії. Пиріжки змастити яйцем і поставити в холодильник на 20 хв. Потім ще раз змастити яйцем, помістити в духовку (190 ° С) і випікати 25 хв.

0/5 (0 Reviews)