Інгредієнти
- зелена цибуля великий пучок
- яйця – 3 шт
- готове листкове тісто – 500 г
- шинка – 400 г
- сир російський – 250 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук вимити і дрібно нарізати. Сир натерти на тертці. Шинку нарізати тонкими маленькими шматочками. Змішати в мисці цибулю, сир, шинку, додати 1 яйце. Крок 2
Решта яйця злегка збити. Тісто розкачати, нарізати прямокутниками розміром 6х12 см. На одну половину кожного прямокутника покласти по 1 ст. л. начинки. Змастити краю яйцем, накрити другою половиною. Крок 3
Притиснути краю пиріжків пальцями, а потім виделкою, щоб вийшов малюнок, як на фотографії. Пиріжки змастити яйцем і поставити в холодильник на 20 хв. Потім ще раз змастити яйцем, помістити в духовку (190 ° С) і випікати 25 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!