Інгредієнти
- 1 банка (310 г) консервованої сочевиці
- 250 г помідорів чері
- 180 г нежирного тамбовського окосту
- 8-12 перепелиних яєць
- 1 жовток крутого курячого яйця
- 1 середній пучок зеленої цибулі
- 1 невеликий лимон
- 1 ст. л. ніжною гірчиці
- 4 ст. л. оливкового масла і ще трохи
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Відкиньте сочевицю на сито і обсушити, потім перекладіть в салатник. Помийте лимон щіткою, зніміть з нього цедру дрібної теркою. Додайте цедру до сочевиці і перемішайте. Крок 2
Вичавіть з лимона сік. Дрібно наріжте зелену цибулю, посоліть його, полийте лимонним соком, дайте постояти пару хвилин, потім змішайте з сочевицею. Крок 3
Зваріть перепелині яйця круто, 5 хв., Покладіть під холодну воду, очистіть і розріжте уздовж навпіл. Наріжте окіст невеликими кубиками. Крок 4
Розріжте помідори черрі навпіл або на четвертинки, якщо помідори великі. Крок 5
Для заправки розітріть жовток з гірчицею. Перемішуючи виделкою, додайте потроху оливкова олія. Приправте заправку сіллю і перцем. Крок 6
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, крім перепелиних яєць, перемішайте з заправкою і розкладіть по тарілках або викладіть на блюдо. На салат помістіть половинки перепелиних яєць, збризніть оливковим маслом і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!