Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Інгредієнти

  • 1 банка (310 г) консервованої сочевиці
  • 250 г помідорів чері
  • 180 г нежирного тамбовського окосту
  • 8-12 перепелиних яєць
  • 1 жовток крутого курячого яйця
  • 1 середній пучок зеленої цибулі
  • 1 невеликий лимон
  • 1 ст. л. ніжною гірчиці
  • 4 ст. л. оливкового масла і ще трохи
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Відкиньте сочевицю на сито і обсушити, потім перекладіть в салатник. Помийте лимон щіткою, зніміть з нього цедру дрібної теркою. Додайте цедру до сочевиці і перемішайте. Крок 2

Вичавіть з лимона сік. Дрібно наріжте зелену цибулю, посоліть його, полийте лимонним соком, дайте постояти пару хвилин, потім змішайте з сочевицею. Крок 3

Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Зваріть перепелині яйця круто, 5 хв., Покладіть під холодну воду, очистіть і розріжте уздовж навпіл. Наріжте окіст невеликими кубиками. Крок 4

Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Розріжте помідори черрі навпіл або на четвертинки, якщо помідори великі. Крок 5

Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Для заправки розітріть жовток з гірчицею. Перемішуючи виделкою, додайте потроху оливкова олія. Приправте заправку сіллю і перцем. Крок 6

Салат з сочевиці з помідорами ЧЕРРИ

Змішайте всі підготовлені інгредієнти, крім перепелиних яєць, перемішайте з заправкою і розкладіть по тарілках або викладіть на блюдо. На салат помістіть половинки перепелиних яєць, збризніть оливковим маслом і подавайте.

0/5 (0 Reviews)