Інгредієнти
- 250 г строкатої квасолі
- 300 г копченої грудинки
- 300 г копчених ковбасок
- половина маленького качанчики капусти
- 1 ч. л. меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Замочіть квасолю в холодній воді на 8-10 год. Злийте воду, промийте квасолю, залийте в каструлі 2 л свіжої холодної води, доведіть до кипіння, варіть 40 хв. Чи не соліть! Крок 2
Наріжте грудинку кубиками, а ковбаски – кружальцями. Додайте до квасолі. Всипте паприку, варіть 10 хв. Крок 3
Капусту тонко нашаткуйте, видаливши качан. Часник роздушіть, очистіть і дрібно порубати, покладіть в суп разом з капустою. Доведіть до кипіння, всипте сіль і перець, варіть під кришкою на мінімальному вогні 15 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!