СЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

СЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

Інгредієнти

  • 800 г яловичого фаршу
  • 2 цибулини
  • 4 черешки селери
  • 1 солодкий зелений перець
  • 3 зубчики часнику
  • 3 ч. л. соусу з копчених червоних перців халапеньйо
  • 1 стакан томатного соусу
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 6 булочок для гамбургерів
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> сЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

Лук і часник очистити і подрібнити. Селера і солодкий перець вимити. Селера подрібнити, перець розрізати навпіл і нарізати квадратиками зі стороною 1,5 см, видаливши серцевину. Крок 2

СЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

Розігріти в сковороді олію і обсмажити нарізані цибулю, селеру і солодкий перець до м'якості, приблизно 4 хв. Додати подрібнений часник і готувати, час від часу помішуючи, ще 3 хв. Крок 3

СЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

Покласти м'ясний фарш, готувати, постійно помішуючи і розминаючи грудки дерев'яною лопаткою або виделкою, 10-12 хв. М'ясо повинно поміняти колір на світло-коричневий. Приправити сіллю, перемішати. Крок 4

СЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

Зменшити вогонь, влити томатний і перцевий соуси. Готувати, час від часу перемішуючи, поки маса не загусне, приблизно 15-20 хв. Крок 5

СЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

З булочок зрізати верхівку завтовшки 2 см. з нижньої частини видалити частину хлібної м'якушки, залишивши по краях приблизно 0,5 см. Крок 6

 сЕНДВІЧ СЛОППІ ДЖО

Покласти в вийшло поглиблення підготовлений фарш, накрити хлібної кришечкою.
Сендвічі можна приготувати заздалегідь, накрити плівкою і поставити в холодильник. Перед подачею розігріти в духовці або в мікрохвильовій печі.

0/5 (0 Reviews)