Вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

Інгредієнти < ul>

  • 3 склянки борошна
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 ст. л. рослинного масла
  • 1 білок
  • 2 ст. л. рисового крохмалю
  • 120 г паростків бамбука
  • чорний мелений перець за смаком
  • Для начинки:

    • 300 г очищених креветок
    • 200 г свинячого філе
    • 2 ст. л. соєвого соусу
    • 0,5 ст. л. кунжутного масла (або рослинного)
    • 0,5 ст. л. цукру

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

     вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

    Свиняче філе пропустити через м'ясорубку. Креветки помістити в блендер і розмолоти. Додати до свинячого фаршу і перемішати. Крок 2

    вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

    так само подрібнити паростки бамбука, додати в начинку. Приправити соєвим соусом, олією, цукром і перцем, додати білок, рисовий крохмаль і ретельно перемішати. Крок 3

    вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

    Борошно просіяти в чашу кухонного комбайна. Половину склянки води довести до кипіння, влити в борошно, додати ще чверть склянки води, сіль, масло. Замісити в комбайні тісто. Залишити на 10 хв. Розділити тісто на три частини. Дві частини накрити і відставити. Крок 4

    вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

    одну частину розкачати за допомогою насадки кухонного комбайна в тонкий пласт. Крок 5

    вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

    вирізати гуртки діаметром 5 см. Викласти на кожен по 1 ч. л. начинки. Зібрати краї тіста так, щоб вийшов відкритий мішечок. Помістити в холодильник. Так само приготувати пельмені з тіста. Крок 6

    вонтонов, КИТАЙСЬКІ ПЕЛЬМЕНИ

    викладати пельмені порціями в пароварку і готувати на сильному вогні 5-7 хв.

    0/5 (0 Reviews)