Інгредієнти < ul>
Для начинки:
- 300 г очищених креветок
- 200 г свинячого філе
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 0,5 ст. л. кунжутного масла (або рослинного)
- 0,5 ст. л. цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свиняче філе пропустити через м'ясорубку. Креветки помістити в блендер і розмолоти. Додати до свинячого фаршу і перемішати. Крок 2
так само подрібнити паростки бамбука, додати в начинку. Приправити соєвим соусом, олією, цукром і перцем, додати білок, рисовий крохмаль і ретельно перемішати. Крок 3
Борошно просіяти в чашу кухонного комбайна. Половину склянки води довести до кипіння, влити в борошно, додати ще чверть склянки води, сіль, масло. Замісити в комбайні тісто. Залишити на 10 хв. Розділити тісто на три частини. Дві частини накрити і відставити. Крок 4
одну частину розкачати за допомогою насадки кухонного комбайна в тонкий пласт. Крок 5
вирізати гуртки діаметром 5 см. Викласти на кожен по 1 ч. л. начинки. Зібрати краї тіста так, щоб вийшов відкритий мішечок. Помістити в холодильник. Так само приготувати пельмені з тіста. Крок 6
викладати пельмені порціями в пароварку і готувати на сильному вогні 5-7 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!