Інгредієнти
- 2 шматки білого хліба
- 0,5 гострого червоного перцю
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 600 г свинячого фаршу
- цедра 1 апельсина
- 1 яйце
- 1 ст. л. нарізаної петрушки і кінзи
- 450 г томатів у власному соку
- 1 червоний солодкий перець
- 1 ст. л. борошна
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 хліб розкришити. Гострий перець очистити від насіння, промити і дрібно нарізати. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Крок 2 Змішати в мисці хліб, фарш, перець, цибулю, часник, цедру, яйце, зелень, сіль і чорний перець. Сформувати невеликі кульки. Крок 3 Розігріти духовку до 190 ° С. М'якоть солодкого перцю подрібнити, змішати з розім'ятими томатами. Обваляти тефтелі в борошні, перекласти у форму, залити томатним соусом і запікати 1 год.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!