ГОСТРІ Свинячі ТЕФТЕЛІ

ГОСТРІ Свинячі ТЕФТЕЛІ

Інгредієнти

  • 2 шматки білого хліба
  • 0,5 гострого червоного перцю
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 600 г свинячого фаршу
  • цедра 1 апельсина
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. нарізаної петрушки і кінзи
  • 450 г томатів у власному соку
  • 1 червоний солодкий перець
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 хліб розкришити. Гострий перець очистити від насіння, промити і дрібно нарізати. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Крок 2 Змішати в мисці хліб, фарш, перець, цибулю, часник, цедру, яйце, зелень, сіль і чорний перець. Сформувати невеликі кульки. Крок 3 Розігріти духовку до 190 ° С. М'якоть солодкого перцю подрібнити, змішати з розім'ятими томатами. Обваляти тефтелі в борошні, перекласти у форму, залити томатним соусом і запікати 1 год.

0/5 (0 Reviews)