Шинка – це дуже смачно, але хотілося б, щоб сендвіч був ще й корисним. Приготуйте його з ачархалом – енергетичної та вітамінної сумішшю горіхів і зелені – і у вас вийде самий ситний і здоровий на світлі бутерброд.
Інгредієнти
- 100 г будь-якої листової зелені (шпинат, мангольд, рукола, листя кольрабі)
- 50 г очищених волоських горіхів
- 50 г м'якого вершкового і 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 8 скибочок шинки
- 4 великих шматка сільського хліба
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Видаліть у зелені (шпинат, мангольд, рукола, листя кольрабі) жорсткі стеблинки, крупно порубати зелень (краще керамічним ножем). Крок 2
Переберія якомога ретельніше волоські горіхи, щоб не залишилося ні шматочка перегородок. Подрібніть зелень з горіхами в комбайні або розітріть в ступці. Крок 3
Посоліть горіхову масу і поперчіть, змішайте розм'якшене вершкове і 1 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин», ретельно перемішайте і дайте настоятися при кімнатній температурі 1 ч. Крок 4
Наріжте дуже тонко шинку (або будь-яке інше готове м'ясо). Змастіть кожен масою з горіхів і зелені, згорніть в рулетик. Змастіть маслом великі шматки сільського хліба. Крок 5
Покладіть між кожними 2 шматками по 4 рулетика з шинки. Сильно притисніть і підсмажте на змащеній маслом сковороді, притиснувши зверху вантажем, по 2 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!